MRS Residence, noul sponsor al pilotului Octavian Ciovică

Dată publicare:

Distribuie:

Dacă ne urmăriți de multă vreme, cu siguranță știți că îmbrățișăm colaborările care se pliază pe valorile pe care le promovăm la MRS Residence. Astăzi ne mândrim cu faptul că suntem noul sponsor al pilotului Octavian Ciovică.

MARISTAR Com S.R.L., un punct de reper atunci când vorbim de construcții civile, industriale și de infrastructură din România, susține în mod constant inițiativele sportive, din comunitatea locală și nu numai. Astfel, sponsorizarea pilotului Octavian Ciovică, legitimat la Asociația Club Sportiv Auto Blic, a venit natural, cu ocazia participării acestuia la campionatul Național de Viteză în Coastă 1, Campionatului Național de Viteză în Coastă 2 și la competiții internaționale, desfășurate în anul 2022.

Pentru că ne definește calitatea și pentru că mereu omul este în centrul dezvoltării noastre, am ales să îl susținem pe pilotul brașovean Octavian Ciovică în drumul spre victorie în Campionatul Național de Viteză în Coastă, ediția 2022. Ne dezvoltăm împreună!” – 

Octavian Ciovică, pilot profesionist de raliu

Dacă îndrăgiți și urmăriți cu drag acest sport, Octavian Ciovică nu mai are nevoie de nicio prezentare. Pentru voi, ceilalți, Octavian Ciovică este un cunoscut pilot de raliuri, ce-a fost mereu în fruntea clasamentelor. Ambiţios şi muncitor, îşi doreşte mereu să ducă lucrurile la următorul nivel, astfel că în 2021 a fost cel mai rapid pilot al antrenamentelor cronometrate din cadrul Cupei Cheile Grădiștei Powered by Pro X, fiind cronometrat cu 1:56,110 în mașina sa Radical SR8.

Octavian Ciovică a debutat în circuitul profesionist de raliu în anul 2007, luând startul la bordul unei mașini Opel Kadett GSI, într-o etapa de viteză în coasta care s-a desfășurat la Rânca. Anii următori a mai participat la Tess Rally Brașov și la alte etape de VTM.  În 2017, a devenit Vicecampion Național la grupa A.

Evenimentul de lansare al echipei Octavian Ciovică Racing Team are loc pe 31 martie 2022 și este cu circuit închis, doar pentru parteneri și oficialii de la primăria Brașov, cu susținerea BONUS Qosmo, cel mai mare cazino din Brașov. 

Urmăriți activitatea acestuia pe rețelele de socializare sau pe paginile de profil pentru a fi la curent cu noutățile.

Cu o experiență de peste 14 ani,MRS Residence se ghidează după câteva principii solide: responsabilitate, respect și consecvență în calitate.

Toate proiectele executate de noi, cât și toți clienții noștri, sunt dovada că ne respectăm angajamentele și standardele impuse.