Mai mult decât un apartament,o comunitate!

MRS RESIDENCE SMART

Oaza de liniște și verde din mijlocul agitației celui mai industrializat oraș

MRS Residence SMART a devenit orașul din interiorul orașului tău, un ansamblu rezidențial ce se mândrește cu o generoasă zonă verde, mare parte din suprafața terenului fiind alocată vegetației și elementelor de decor menite să îmbunătățească calitatea vieții. O barieră de oxigen, de verde, menită să ofere intimitate, un aer respirabil și un cadru natural pe măsura așteptărilor clienților MRS Residence.

TIP

Bloc

ADRESĂ

Bd. Republicii, nr.146-150, Ploiești

LIBERE

SOLD

STADIUL PROIECTULUI

FINALIZAT

MRS RESIDENCE SMART reprezintă angajamentul MARISTAR COM S.R.L. în livrarea celui mai ambițios proiect pe ramură de dezvoltare proiecte rezidențiale, cu amplasament ultracentral, ce reflectă prioritățile sale privind locația, valoarea, calitatea și designul. Un proiect impresionant ce se întinde pe o suprafață de 22.000 mp și care beneficiază de o poziționare ultracentrală, fiind situat pe Bulevardul Republicii, Nr.146-150, în inima orașului Ploiești, în zona cu cea mai mare dezvoltare economică din ultimii ani, Cartier Albert. MRS Residence SMART devine orașul din interiorul orașului tău, un ansamblu rezidențial ce se mândrește cu o generoasă zonă verde, 65% din suprafața terenului fiind alocată unei vegetații luxuriante și a unor elemente de decor menite să îmbunătățească calitatea vieții.

Ansamblul este orientat către familie, comunitate, dezvoltarea laturei de socializare și consolidarea networking-ului social, oferind multiple facilități precum: restaurant, beauty salon, after school, spații pentru joacă și zone bogate în vegetație. MRS Residence SMART a fost gândit pentru a satisfice nevoile tuturor persoanelor care sunt în căutarea unui cămin, fie la început de drum sau cu o familie extinsă, ansambulul fiind constituit din studio-uri, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, cât și penthouse-uri cu terase generoase. Conceputul ce stă la baza celui mai inovator ansamblu rezidențial al orașului Ploiești presupune îmbinarea armonioasă dintre familie, natură, sport, confort, facilități de socializare, pază și monitorizare video 24/24h, toate în cadrul unui complex pregătit să ofere viitorilor locatari un lifestyle la standarde occidentale.