MRS RESIDENCE BĂNEASA

Mai mult decât un apartament,o comunitate!

Băneasa Club&Spa proiectul etalon al companiei Maristar pe segmentul de construcții rezidențiale îmbină eleganța, stilul, rafinamentul în zona de Nord a capitalei, fiind rezultatul principiilor care ne ghidează de fiecare dată atunci când alegem să dezvoltăm: poziționare excelentă, calitate, inovație, servicii ireproșabile. Este un ansamblu rezidențial unde nu numai că s-au pus în opera cele mai bune materiale, ci și foarte mult suflet.

TIP

Bloc

ADRESĂ

Aleea Meteorologiei, nr. 17-21, București

LIBERE

SOLD

STADIUL PROIECTULUI

FINALIZAT

Băneasa Club&Spa, un proiect exclusivist de tip condominium ce dispune de 43 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere tip penthouse și un centru spa, cu circuit închis, dedicat locatariilor corpului A. Vis-a vis de Pădurea Băneasa, în proximitatea celui mai important centru comercial al capitalei, cu acces facil la Aeroportul Henri Coandă, ansamblul rezidențial este interconectat la principalele puncte de interes ale zonei.
Mai mult decât o locuință, în cadrul Băneasa Club&Spa regăsești un spațiu ce îți oferă intimitatea pe care orașul nu o poate promite. O zonă în care te poți reîncărca cu energie după o zi de muncă și îți poți revigora corpul, chiar la tine acasă.