Ziua Porților Deschise la RAMATUELLE! Concert susținut de HOLOGRAF!

Untitled-1

Nu uita! Ziua Porților Deschise la RAMATUELLE! Concert susținut de HOLOGRAF!

Concertul se ține în aer liber, ACCES GRATUIT, fără rezervare!

La un an de la deschidere, Ramatuelle, centrul de evenimente unic, ridicat de MRS Residence pe DN 1, la ieșire din Ploiești spre Brașov, vis-à-vis de Pădurea Păulești, își deschide pentru prima dată porțile pentru publicul larg. Evenimentul Ramatuelle Fest, va avea loc pe 14 octombrie începând cu ora 16.00, și se anunță a fi unul de excepție.

Gazda evenimentului Ramatuelle Fest, care va avea loc vineri, 14 octombrie, începând cu ora 16:00, este îndrăgitul Daniel Buzdugan, iar pe scenă vor urca membrii trupei Holograf, dar și alți invitați surpriză precum Dj Popovici sau Mariana Ionescu Capitănescu.

Cei prezenți vor avea acces în impresionantele saloane de evenimente, în jurul piscinei infinity, precum și întreaga proprietate. Totodată, aceștia se vor delecta cu preparate tradițional românești și băuturi de sezon. Seara vor avea loc concerte și un spectaculos foc de artificii.
Printre altele, vor fi primii care vor afla detaliile unuia dintre cele mai spectaculoase proiecte imobiliare care vor fi inaugurate în Ploiești: Grădinile MRS Residence, un ansamblu rezidențial unic, care urmează a fi construit Strada Alba Iulia din Ploiești.

Vino pe 14 octombrie la Ramatuelle, și, în afară de concertele și surprizele pregătite de organizatori, așteaptă-te să fii surprins la fiecare pas! Vezi cum se văd Nordul și Vestul Ploieștiului din perspectiva unică dată de un resort inedit.

Intrarea este liberă și nu este nevoie de programări!

YouTube

By loading the video, you agree to YouTube's privacy policy.
Learn more

Load video

Distribuie acest articol