bucuria de a trăi la casă

MRS RESIDENCE BRĂTĂȘANCA

Bucuria de a trăi la casă

Piaţa rezidenţială din România a fost schimbată odată cu apariţia virusului COVID-19, iar cererile sunt cu mult mai mari de la familiile care doresc să îşi crească copiii aproape de natură, în afara centrului oraşului, într-un complex rezidenţial care răspunde tuturor nevoilor. Astfel, ne-am gândit să construim proiectul MRS Residence BRĂTĂȘANCA, un proiect rezidențial premium, dezvoltat pentru clienții care apreciază liniștea și siguranța într-o zonă cu verdeață și aer curat, într-o combinație perfectă cu un spațiu de locuit modern și o investiție financiară solidă.

TIP

Vilă

ADRESĂ

Bulevardul Republicii, Ploiești

LIBERE

-

STADIUL PROIECTULUI

Finalizat

Situat la o distanță de 20 km de orașul Ploiești, MRS Residence BRĂTĂȘANCA este un proiect rezidențial amplasat într-o zona lipsită de poluare, cu acces facil către toate punctele de interes: parcuri industriale, zona de birouri, centre comerciale.

Proiectul este format din 16 unități tip duplex, dispuse pe loturi de teren de aproximativ 250 mp. Discutând de o casă la periferie, într-o localitate limitrofă Ploieștiului, un prim avantaj îl reprezintă suprafața utilă, 125 mp pentru fiecare unitate tip duplex, dispusă pe parter + etaj. În afară de camerele de locuit, există posibilitatea de spații de depozitare, locuri de parcare și curte cu verdeață în suprafață totală de 250 mp. Casa tip duplex se vinde complet finisată, personalizată în baza fișei de finisaje întocmită cu viitorul proprietar și beneficiază de toate dotariile interioare și exterioare necesare unui stil de viață liniștit, departe de agitația orașului.

SCHIȚĂ

parter

etaj