DE 17 ANI CONSTRUIM ÎNCREDERE

MRS RESIDENCE GRĂDINILE

For the love of comfort

MRS Residence, brand al companiei MARISTAR Com pe segmentul de construcții civile a livrat aproximativ 900 de unități locative în proiecte localizate în Ploiești. Otopeni, Băneasa și Sisești. Compania a derulat peste 130 de proiecte civile, industriale și de infrastructură, are 170 de angajați și o flotă cu aproximativ 100 de utilaje și instalații

0 M+

M² DEZVOLTATE

0

ANI EXPERIENȚĂ

CONSTRUCȚIE PE CARE TE POȚI BAZA

Maristar Com a raportat în 2022 cele mai bune rezultate din istoria de 17 ani a companiei, o cifră de afaceri de 196.9 milioane de lei, în creștere cu circa 12 % comparativ cu rezultatele din 2021 și un profit net de 37,3 milioane de lei.
Pentru anul 2023, conducerea companiei se așteaptă la un nou an de creștere, având în vedere atât volumul de proiecte contractate și aflate în execuție, cât și trendul ascendent pe piața investițiilor publice. Maristar Com va continua să se extindă pe segmentul de infrastructură, având experiența tehnică pentru a derula proiecte complexe cum sunt cele de reabilitare și construcție de poduri. Tot în 2023, Maristar Com va lansa cea mai mare investiție a sa, un nou proiect rezidențial major, pe un teren de aproape 6,5 hectare achiziționat recent în municipiul Ploiești, județul Prahova, evaluat la 120 millioane de euro.

EXPERIENTĂ LOCALĂ CU DESIGN MODERN

Suntem foarte conștienți că nu construim pentru azi, ci pentru viitor. Iar viitorul, așa cum îl vedem noi, trebuie să fie solid. Rezistent.

GEORGE VLASIE

CHIEF EXECUTIVE OFFICER

DAN ALDEA

EXECUTIVE MANAGER

SERVICII MRS RESIDENCE