De 14 ani
construim încredere!

Suntem o companie românească de construcții, cu 14 ani de experiență, care a derulat peste 100 de proiecte civile, industriale și de infrastructură.

Am crescut organic, de la proiecte civile și de infrastructură de mici dimensiuni sau lucrând ca subcontractori. Dezvoltarea noastră a luat avânt începând cu 2013-2015, când am început să ne extindem activitatea în proiecte industriale de anvergură pentru clienți precum CTP, CEFIN, dar și proiecte de reabilitări de drumuri și poduri.

Maristar COM S.R.L., a inregistrat o crestere de 30% a cifrei de afaceri din anul 2020, pana la 141 milioane de lei, in special in contextul evolutiei activitatii din sectorul de infrastructura. In cei aproape 14 ani de experienta, compania a devenit renumita in domeniul constructiilor civile/ rezidentiale, dar si in infrastructura si lucrari de geniu civil.

Avem în derulare atât proiecte civile (ansambluri rezidențiale, spații de evenimente), care sunt realizate etapizat, cât și proiecte de infrastructură cu un grad ridicat de dificultate tehnică, ce au termene de proiectare și execuție între 1 an și doi ani.

Modul în care lucrăm se poate reduce la câteva principii solide: responsabilitate, respect și consecvență în calitate.

Toate proiectele executate de noi, cât și toți clienții noștri, sunt dovada că ne respectăm angajamentele si standardele impuse.

0
Apartamente
de vanzare
0
Duplex-uri
de vanzare
0
Locuri de
parcare
0
Comision
lavanzare

Galerie