MAI MULT DECÂT UN APARTAMENT, O COMUNITATE!

MRS RESIDENCE GRĂDINILE

Mai mult decât un apartament, o comunitate!

În Nordul Ploieștiului, pe Strada Alba Iulia, în continuarea dezvoltării rezidențiale denumită MRS Residence SMART, pregătim un proiect de excepție în domeniul construcțiilor rezidențiale din România, MRS RESIDENCE GRĂDINILE, o adevărată grădină botanică.

Ne uităm către bunele practici din țările nordice și încercăm să aducem în România tot mai mult conceptul de wellbeing în dezvoltări rezidențiale. Astfel, noul ansamblu rezidențial va fi construit pe un teren în suprafață de 64.800 mp, iar majoritatea locurilor de parcare vor fi subterane. Având o suprafață de peste 42.000 de mp, va fi una dintre cele mai mari parcări subterane de tip rezidențial din țară.

TIP

Bloc

ADRESĂ

Ploiești Nord Str. Alba Iulia

LIBERE

1cam, 2cam, 3cam, 4cam

STADIUL PROIECTULUI

-

SUPRAFAȚA

30 - 137m2

ARHITECTURĂ

Andreea Besliu

MAI MULTE SPAȚII VERZI, O SUPRAFAȚĂ IMENSĂ UNDE NU VOR AVEA ACCES MAȘINILE

Noul ansamblu rezidențial va fi construit pe un teren în suprafață de 6.5 hectare și va beneficia de una dintre cele mai mari parcări subterane de tip rezidențial din țară, având o suprafață totală de aproximativ 4 hectare. Soluția folosită va transforma perimetrul exterior al cartierului într-o uriașă grădină botanică, populată cu specii diversificate de copaci și plante, cu ajutorul cărora vom avea grădini în echilibru și armonie, în orice anotimp. Astfel, aproximativ 50.000 de mp, adică 85 % din suprafața terenului aferent proiectului sunt destinați construcției blocurilor, aleilor pietonale și spațiilor verzi, viitorul cartier devenind un plămân verde unic în Ploiești.

Prin acest proiect de peisagistică, realizat de compania SF Landscape Arhitecture (Italia), propunem un nou standard în ceea ce privește calitatea vieții și sustenabilitatea, într-un oraș care se confruntă cu un deficit de spații verzi. Ne dorim să aducem un cadru recreativ rezidenților cu posibilitatea de a se bucura de natură, dar în același timp să contribuim și la protejarea mediului înconjurător.

Grădina va fi un organism viu, plin de viața și în continuă mișcare. Ea ne va ajuta să petrecem timp de calitate, armonios și sănătos în interiorul ansamblului. Prin anvergura și unicitatea proiectului ne propunem să redesenam modul de abordare al viitoarelor cartiere ale municipiului Ploiești.

Viitorul plămân verde al orașului Ploiești

MRS Residence GRĂDINILE este cea mai mare provocare a companiei noastre până în prezent pe segmentul construcțiilor civile, în care primordial este pus accentul pe calitatea vieții viitorilor locatari: spațiile verzi, zonele de promenadă, locurile de joacă pentru copii, un râu cu lungimea totală de 250 de metri ce va traversa întreg complexul. Prin anvergura și unicitatea proiectului, ne propunem să redesenăm modul de abordare al viitoarelor cartiere ale orașului Ploiești.

SMART CITY

PARCARE
SUBTERANĂ

ZONA
REZIDENȚIALĂ
SIGURĂ

SPAȚII VERZI

Dotări ecologice și SMART

MRS Residence GRĂDINILE satisface cerințele de conformitate din punct de vedere eficiență energetică impuse de legislația în vigoare pentru construcții noi (nZEB). Scopul modelării energetice este de a atinge niveluri în creștere de performanță energetică și de a reduce impactul ecologic și economic asociat cu utilizarea excesivă a energiei.

Ø centrală termică de bloc – rezultă un consum de gaze mai mic și implicit emisii de gaze cu efect de seră reduse;

Ø panouri solare pentru prepararea apei calde menajere- rezultând un consum redus de energie;

Ø panouri fotovoltaice care ne ajută să recuperăm energia electrică consumată de spațiile comune (centrală termică, iluminat, lift etc);

Ø recuperatoare de căldură care ne ajută să aerisim spațiul fără să pierdem căldura cumulată, fără să introducem aer cald pe perioada verii;

Ø aer condiționat care pe timp de vara răcește aerul din casă, iar în perioada de tranziție funcționează ca pompă de căldură și încălzire prin pardoseală cu termostate zonale;

Ø termorezistentă- anvelopa crescută prin folosirea polistirenului expandat de 15 cm;

Mulți dintre dumneavoastră ne-ați întrebat dacă mai avem apartamente disponibile în zona de Nord a orașului.

Din dorința de a răspunde nenumăratelor solicitări primite din partea clienților pentru a achiziționa un apartament în zona de Nord a orașului, am investit într-un teren care este de 3 ori mai mare ca și suprafață în comparație cu MRS Residence SMART și am ales să continuăm dezvoltarea rezidențială.

Locuințele sunt compartimentate eficient și variat, astfel încât clienții să poată identifica cel puțin o variantă pe placul lor. Ansamblul rezidențial dispune de garsoniere, apartamente cu 2 camere, 3 camere și 4 camere, decomandate, open space, cât și cu bucătărie închisă.

Complexul rezidențial se va dezvolta etapizat, iar prima fază implică construcția a 5 blocuri:

Dotari standard apartamente