FOR THE LOVE OF COMFORT

MRS RESIDENCE COUNTRY

For the love of comfort

VILE  • BLOC • LOTURI DE TEREN INTRAVILAN

MRS Residence Country este un proiect rezidențial ce își dorește să transmită atmosfera de liniște și libertate specifică clădirilor emblematice stilului american, precum și rafinamentul, armonia, dragostea pentru tonurile ușoare.

TIP

Bloc / Vilă / Lot de teren

ADRESĂ

Paulesi, MRS Residence Country

LIBERE

1cam, 2cam, 3cam, 4cam

STADIUL PROIECTULUI

A doua etapă finalizată

SUPRAFAȚA

124 - 142m2

ARHITECTURA

Andreea Besliu

PREȚ

155 000 - 130 000 €

A DOUA ETAPĂ FINALIZATĂ, 74 VILE

Spațiile verzi sunt foarte generoase, atât terenul aflat în proprietatea fiecărui locuitor, cât și cele 2 parcuri proiectate cu dublu rol, de relaxare și fluidizare a traficului rutier.


Având un caracter simplu, uneori etajat, un design nu foarte complex sau cu detalii care să atragă prea multă atenție, vilele single și duplex le oferă noilor proprietari o experiență inedită.

Interiorul locuințelor optează pentru o amenajare în ton cu arhitectura, în stilul neoclasic, caracterizat de rafinament, delicatețe, fiind totodată comfortabil și foarte primitor.

Schema de culori în care sunt susținute casele este favorabilă unei vieți măsurate calm, cu familia, iar culorile pastelate sunt cel mai des utilizate. MRS Residence COUNTRY este combinația dintre comoditatea, atractivitatea vizuală și funcționalitatea clădirii, unde spațiul de locuit este utilizat cu eficiență maximă, acordând totodată o mare importanță peisajului din jurul casei, teritoriului adiacent deschis.

ZONĂ
SECURIZATĂ

PARCARE
VIZITATORI

ZONA
REZIDENȚIALĂ
SIGURĂ

2 PARCURI
GENEROASE

Proiecte de amenajare interioară

Pentru amenajarea interioară a vilelor single și duplex, Arh. Andreea Beșliu a conceput 2 proiecte complete de design interior pe care clienții MRS Residence COUNTRY le primesc gratuit la semnarea antecontractului de vânzare-cumpărare. Finisajele interioare sunt realizate de echipa MRS Residence, iar detaliile legate de mobilier, cotațiile de preț, furnizori, precum și link-urile pentru fiecare element de decor se regăsesc în broșura de amenajare.

Dotari standard exterior

Dotari standard exterior

Instalații electrice

Instalații termice și climatizare

Dotări case și finisaje

Loturi de teren