MRS Residence – sponsor oficial al echipei de fotbal Petrolul Ploiești.

Dată publicare:

Distribuie:

MRS Residence este de astăzi sponsor oficial al echipei de fotbal Petrolul Ploiești.

MARISTAR Com S.R.L., una dintre cele mai puternice firme de construcții civile, industriale și de infrastructură din România, este una dintre companiile care au susținut constant eforturile echipei Petrolul, în ultimul an.

Practic, astăzi a fost oficializată această legătură prin semnarea unui contract de sponsorizare. MARISTAR Com S.R.L. este una dintre companiile din Prahova care a decis să contribuie la stabilitatea economică de care clubul are nevoie pentru a se pregăti pentru performanță în Liga I

”Ne bucurăm să anunțăm venirea lângă noi a unui partener atât de serios cum este MRS Residence, unul dintre cele mai puternice branduri de pe piața construcțiilor din Ploiești și din România.

Gestul lor de susținere a echipei este cu atât mai important, cu cât vine într-un moment în care cei mai mulți clamează doar declarativ iubirea față de Petrolul. Este vremea faptelor.

Cu parteneri atât de serioși și puternici lângă noi, obiectivul ”Petrolul – Centenar în Liga I” începe să prindă contur”, a declarat Costel Lazăr, președintele clubului Petrolul Ploiești.

Dan Aldea, Director Executiv MARISTAR Com S.R.L. confirmă determinarea companiei de a susține echipa Petrolul în atingerea obiectivelor pe care și le-a asumat pe termen mediu și lung. ”MRS Residence este unul dintre cele mai puternice branduri de pe piața construcțiilor rezidențiale din Prahova.

Mare parte a angajaților și managerilor din companie sunt suporteri ai Petrolului. Eu sunt suporter al echipei.

Alăturarea celor două branduri ale Ploieștiului, etalon în ceea ce privește calitatea și performanța: Petrolul și MRS Residence, a fost una firească.

Determinant în luarea acestei decizii a fost apelul pe care primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, l-a făcut către mediul de afaceri pentru susținerea echipei.

Suntem aici pentru a sprijini echipa de fotbal fanion a Ploieștiului și a Prahovei pentru îndeplinirea visului tuturor suporterilor petroliști –  promovarea în prima ligă”, a declarat Dan Aldea ( Director Executiv MARISTAR Com S.R.L.).