Mai mult decât un apartament,o comunitate!

MRS RESIDENCE VILLAGE

Mai mult decât un apartament,o comunitate!

Localizat într-o zonă în continuă dezvoltare, partea de nord a orașului Ploiești, Cartier Albert, MRS Residence VILLAGE este un proiect dispus pe o suprafață de 40.000 mp, ce se bazează pe un mix inteligent de arhitectură, urbanistică și servicii complementare pentru a oferi un standard înalt celor care locuiesc aici și pentru a da un refresh stilului de viață al rezidenților. Locuințele noastre se pliază perfect pe activitatea omului contemporan activ, care simte nevoia să se înconjoare de liniște, atunci când ajunge acasă, totodată având avantajul de a accesa rapid orice parte a orașului.

TIP

Bloc / Vilă

ADRESĂ

Aleea Smaraldului

LIBERE

SOLD

STADIUL PROIECTULUI

Ultima etapă

Ansamblul rezidențial integrează construcțiile de tip duplex și cele 360 de apartamente, prin edificarea a 7 blocuri cu regim de înălțime redus, P+4 etaje și P+5 etaje. Proiectul se bazează pe un mix de relaxare și confort, fiind completat de un parc privat generos pe care îl vom dezvolta în interiorul complexului, dotat cu echipamente de joacă, aparate fitness de exterior, zone verzi modern amenajate, precum și de o clădire multifuncțională cu spații comerciale.

Proiectul MRS Residence VILLAGE este gândit și realizat cu finisaje de calitate și echipamente performante de la cei mai buni producători. Fie că vei opta pentru un apartament spațios cu grădina la parter, dacă îți dorești să te bucuri de spațiul verde, fie că vei alege un studio sau un apartament la un etaj intermediar sau la înălțime, pentru a profita de cea mai frumoasă priveliște asupra orașului, îți vom pune la dispoziție finisajele necesare pentru a crea un spațiu potrivit stilului tău.

STADIUL LUCRĂRILOR