Extragerea câștigătorului unei vacanțe în DUBAI!

Dată publicare:

Distribuie:

De sărbători, tu îți achiziționezi casa, iar MRS vacanța in Dubai!

MRS Residence PLOIEȘTI a organizat în perioadă sărbătorilor o campanie dedicată proprietarilor proiectelor dezvoltate de MARISTAR -VILE PREMIUM în Cartier Albert, MRS Residence VILLAGE-Cartier Albert și MRS Residence SMART-Ploiești.

Pentru a a participa la tombolă, proprietarii trebuiau să îndeplinească câteva cerințe simple:

  • să dețină o promisiune de vânzare-cumpărare semnată și avansul de minim 20% acordat pentru un imobil în cadrul proiectelor enumerate până la data de 7.01.2019;
  • să dea like paginii de facebook MRS Residence Ploiești și share unei postări cu campania;
  • să fie prezenți la extragere în data de 9.01.2019, începând cu ora 18:00 din incinta MRS Residence SMART;
  • să dețină pașaport permanent cu valabilitate de cel puțin 6 luni de la intrarea în Dubai.

Așadar, ne-am reunit în data de 9 ianuarie, începând cu ora 18:00-îmbrăcați bine  cu toți proprietarii MRS Residence. Deși frigul de afară nu te îndemna chiar la o petrecere, vinul fiert, proțapul, cozonacul, prăjiturile MRS și bineînțeles muzica ne-au ajutat și au creat o atmosferă de party a la Susai :). MRS Residence Winter am zis să fie :). Petrecerea s-a desfășurat într-un cadru restrains, alături de proprietari, dar și de angajații MARISTAR (MRS Residence și MRS Construct) fiindcă vă spunem sincer, nu am avut o petrecere de Crăciun, prin urmare am profitat de această ocazie.

Câștigătoarea noastră a fost Mușat Ana Cristina. Împreună cu iubitul ei, Gabriel Cinjau a petrecut 8 zile de vis, cazați la un super hotel: Tryp By Windham Barsha Heights 4* . Din câte povestesc, experiența a fost unică. Dubai este o destinație de bifat, iar vacanța care I-a luat total prin surprindere, a fost prilejul perfect pentru a descoperi locuri noi, restaurante și chiar cluburi. Și cum imaginile vorbesc de la sine, puteți viziona câteva din pozele pe care aceștia ni le-au trimis. Iar noi nu putem decât să fim fericiți pentru acest cuplu norocos, care a avut parte de o experiență minunată. Și să promitem că revenim și cu alte campanii la fel de interesante.