Anul nou ne intampina cu vesti bune: AUTORIZATIA DE CONSTRUIRE!

Dată publicare:

Distribuie:

Inceputul anului ne întâmpină cu vești bune și rezultate pe măsura așteptărilor. Suntem bucuroși să vă anunțăm că Primăria Muncipiului Ploiești a emis  autorizația de construire pentru organizarea de șantier a proiectului MRS Residence SMART.

Cel mai așteptat proiect rezidențial din Ploiești va beneficia în scurt timp de un nou showroom pe Bd. Republicii, nr.146-150 (lângă Kaufland Nord) și un rebranding pentru a întâmpina viitori clienți/proprietari așa cum se cuvine

Ce reprezintă MRS Residence SMART.

Un proiect rezidențial ce se întinde pe o suprafață de 22.000 mp și care beneficiază de o poziționare ultracentrală, fiind situat pe Bulevardul Republicii, Nr.146-150, în inima orașului Ploiești, în zona cu cea mai mare dezvoltare economică din ultimii ani, Cartier Albert. MRS Residence SMART reprezintă angajamentul MARISTAR COM S.R.L. în livrarea celui mai ambițios proiect pe ramură de dezvoltare proiecte rezidențiale, cu amplasament ultracentral, ce reflectă prioritățile sale privind locația, valoarea, calitatea și designul.
MRS Residence SMART a fost gândit pentru a satisfice nevoile tuturor persoanelor care sunt în căutarea unui cămin, fie la început de drum sau cu o familie extinsă, ansambulul fiind constituit din 360 imobile: studio-uri, apartamente cu 2,3 și 4 camere, cât și penthouse-uri cu terase generoase.
Conceputul ce stă la baza celui mai inovator ansamblu rezidențial al orașului Ploiești presupune îmbinarea armonioasă dintre familie, natură, sport, confort, facilități de socializare, pază și monitorizare video 24/24h toate în cadrul unui complex pregătit să ofere viitorilor locatari un lifestyle la standarde occidentale.

Dacă ești în căutarea unei locuințe și a unei noi comunități, MRS Residence Smart vine în întâmpinarea nevoilor tale. Pornim de la ideea de a realiza o casă pentru propria familie și scopul principal este acela de a oferi rezidenților noștri cea mai bună experiență posibilă cu fiecare apartament în parte.