Autorizația De Construire Pentru MRSRESIDENCE Grădinile A Fost Emisă!

Dată publicare:

Distribuie:

Dragi viitori locatari ai proiectului MRS Residence GRĂDINILE,
Suntem extrem de încântaţi să vă aducem la cunoștiinţă faptul că Autorizaţia de Construire pentru proiectul nostru rezidenţial, MRS Residence GRĂDINILE, a fost emisă oficial!
Este un moment cu totul special și suntem recunoscători pentru încrederea dumneavoastră continuă și modul în care aţi gestionat această așteptare în perioada în care am efectuat demersurile pentru obţinerea Autorizaţiei de Construire.

CE ÎNSEAMNĂ EMITEREA AUTORIZAȚIEI DE CONSTRUIRE PENTRU
DUMNEAVOASTRĂ:

  1. Începerea Lucrărilor: Emiterea autorizaţiei ne deschide ușile pentru a începe construcţia propriu-zisă a MRS Residence GRĂDINILE. Echipa noastră dedicată este gata să aducă la viaţă proiectul nostru cu atenţie la detalii și calitate deosebită.
  2. Etape următoare: Cu emiterea autorizaţiei, ne vom concentra acum pe planificarea detaliată a fiecărei etape a construcţiei și vă vom ţine la curent cu orice informaţie relevantă și eveniment important.
  3. Urmărirea Progresului: Pe măsură ce lucrările vor progresa, vom furniza actualizări regulate privind stadiul proiectului, pentru ca fiecare locatar să fie la curent cu evoluţia lucrurilor.

Baicu Miruna +4 0758 080 000

Lupu Livia +4 0742 060 000

Mihaela Negrea +4 0738 821 585

Burcea Roxana +4 0730 634 830

Asistenţă dedicată

Echipa noastră de relaţii cu clienţii este aici pentru a vă oferi orice asistenţă suplimentară sau clarificare. Nu ezitaţi să ne contactaţi pentru orice întrebări sau nelămuriri.
Construim nu doar locuinţe, ci și o comunitate. Suntem încântaţi să avem alături oameni precum dumneavoastră, care aduc valoare și autenticitate proiectelor MRS Residence.
Cu respect și recunoștinţă,
Echipa MRS Residence