Campanie inedită, de Black Friday, la MRS Residence SMART!

Dată publicare:

Distribuie:

Black Friday 2019 a trecut deja, iar MRS Residence a sărbătorit printr-un discount de 5.000 eur! Toți cei care au rezervat pe #15noiembrie un apartament, au fost privilegiați să achiziționeze un imobil cu o reducere #pebune din prețul de listă!

Promoție Black Friday 2019. Cei care au încheiat pe 15 noiembrie un antecontract de vânzare-cumpărare la notar pentru un imobil de tip studio, cu 2, 3 sau 4 camere, au beneficiat de un discount garantat în valoare de 5.000 de euro (TVA inclus) din prețul de listă al apartamentului. Reducerea s-a aplicat doar in cazul imobilelor situate la PARTER, în cadrul clădirilor C1, C2, C3, C4 ale ansamblului rezidențial.

Pentru a beneficia de această promoție, promitenții cumpărători au achitat in mod obligatoriu avansul minim de 20% perceput de Dezvoltator, care este și organizatorul campaniei.

A fost un Black 🖤Friday cu ~Happy End~ Felicităm clienții pentru super deal-ul încheiat și oferim scuze domnului Notar David fiindcă i-am blocat toată ziua cu cele 12 antecontracte semnate pentru MRS Residence SMART