Ajută și tu Spitalul Județean de Urgențe Ploiești

Dată publicare:

Distribuie:

MRS Residence face demersuri pentru ca toate gândurile noastre bune să se transforme în fapte și faptele să conteze pentru cadrele medicale și unitățile spitalicești unde se dă adevărata lupta cu virusul COVID-9.
Zona de triere din cadrul Spitalului Județean de Urgențe Ploiești a fost suplimentată cu două containere, ce urmează a fi utiliate cu echipamentele necesare procesului de triere. De asemenea, sprijinim Spitalul Orasenesc Sinaia cu un container pentru organizarea unui punct izolator necesar pacienților suspecți de coronavirus.
În zilele următoare vom achiziționa echipamentele necesare pentru protecția personalului medical.
Am încurajat toți proprietarii MRS Residence și nu numai, să ajute în măsură posibilităților Spitalul Județean de Urgențe Ploiești și le mulțumim tuturor pe această cale, fiindcă întotdeauna răspund prompt intiativelor noastre și ne oferă suport.
În semn de recunoștință pentru faptul că se expun și sunt la datorie pentru noi, în parteneriat cu Trattoria by MRS Residence, am vizitat Spitalul Județean de Urgențe Ploiesti si Spitalul de Boli Infecțioase Ploiești si le-am oferit cadrelor medicale o surpriză dulce, care sperăm sa le aduca un zâmbet pe buze in aceste momente tensionate.

DONEAZĂ ȘI TU in contul Spitalului Județean de Urgențe Ploiești:

RO16TREZ52121F370100XXXX – CONT TREZORERIE Ploiești.