FENOMASTIC wonderwall life! Frumusețea care se potrivește pereților tăi interiori!

Dată publicare:

Distribuie:

Apartamentele MRS Residence SMART se află într-o formă avansată, mai exact de implementare a finisajelor interioare, iar pentru tratarea pereților interiori corespunzător am optat pentru produse de top.

  • Porotherm 11.5 N+F este un bloc ceramic cu nut și feder destinat execuției pereților nestructurali de compartimentare din zidărie cu protecție împotriva penetrării apei. Porotherm 11.5 N+F oferă cel mai bun randament în execuție a zidăriei cu un necesar de 8 buc/mp de perete și fără mortar în rostul vertical 

 

 

    • TENCUIALA ușoară SAINT-GOBAIN RIGIPS pe baza de ipsos, cu aplicare mecanizată care oferă un finisaj fin într-un singur pas. Avantaje: un singur strat înlocuiește cele 3 straturi în cazul tencuielilor pe baza de ciment-nisip; este un produs ecologic, lipsit de toxicitate având la baza un material natural: ipsosul. Reglează umiditatea relativă a aerului din încăpere, prin absorbția excesului de vapori din atmosferă.

 

    • Proprietațiile de acoperire ale amorsei te determina să te îndoiești de faptul că încă nu a fost aplicată vopseaua lavabilă. Am ales un grund acrilic rezistent de la JOTUN, producător de top ce oferă soluții de înalta performanță în domeniu.

 

  • JOTUN pentru a vopsi pereții interiori, mai exact gama FENOMASTIC, o gama inovativă, perfectă pentru #thebestcolorexperience. Este ușor de aplicat și oferă o acuratețe incredibilă a culorii alese. 

 

Frumusețea locuinței tale vine din exterior, cât și din interior! Descoperă mini-orășelul MRS Residence SMART, Bd, Republicii, nr.146-150, Ploiești. Contact: 0758.080.000.