Un nou concept MRS – MRS Country

­ŁÉî­ŁÉĹ­ŁÉĺ ­ŁÉĹ­ŁÉ×­ŁÉČ­ŁÉó­ŁÉŁ­ŁÉ×­ŁÉž­ŁÉť­ŁÉ× ­ŁÉé­ŁÉÄ­ŁÉö­ŁÉŹ­ŁÉô­ŁÉĹ­ŁÉś este un resort de vile dispus pe o suprafa╚Ť─â de teren de┬á125.000 mp ce se va bucura de amenaj─âri peisagistice de excep╚Ťie. Noul proiect integreaz─â construc╚Ťiile de tip duplex ╚Öi cele single prin edificarea a aproximativ┬á300 de unit─â╚Ťi, iar arhitectura locuin╚Ťelor dispune de elemente neoclasice, ce se remarc─â prin stil ╚Öi comuniunea perfect─â cu natura. Proiectul se bazeaz─â pe un mix de relaxare ╚Öi confort, fiind completat de parcuri generoase dotate cu aparate fitness de exterior, pist─â de alergare, zone verzi modern amenajate, precum ╚Öi de o cl─âdire multifunc╚Ťional─â cu spa╚Ťii comerciale ce vor concentra diverse tipuri de servicii. MRS Residence COUNTRY ├«╚Öi propune s─â ofere o experien╚Ť─â la ├«n─âl╚Ťime, completat─â de o re╚Ťea de infrastructur─â cu alei ╚Öi str─âzi amenajate, dar ╚Öi cu servicii de paz─â ╚Öi sistem de monitorizare video, acces restric╚Ťionat de barier─â, sistem cu cartele de acces la intrarea ├«n incint─â, astfel ├«nc├ót viitorii clien╚Ťi vor ╚Öti c─â proprietatea lor este ├«n siguran╚Ť─â. Costuri de administrare: cele individuale (pentru terenul aflat ├«n proprietate, utilit─â╚Ťi etc) ╚Öi costuri pentru spa╚Ťiile comune ce vor fi suportate de c─âtre asocia╚Ťia de proprietari, administrarea complexului fiind asigurat─â de MRS Residence.

Loca╚Ťie: DN 1, Ie╚Öirea spre Bra╚Öov, P─âule╚Öti (l├óng─â benzin─âria ETU).
Proiectul este dispus pe o suprafa╚Ť─â de teren de┬á125.000 mp┬á╚Öi va cuprinde case de tip single (doar cu parter) ╚Öi case┬áduplex P+etaj.
Termenul de livrare este de 10 luni+3 luni de gra╚Ťie de la ob╚Ťinerea PUZ-ului.
Proiectul de arhitectură peisagistică urmărește tema resorturilor cu specific american;
Utilit─â╚Ťile (ap─â, gaze, curent) sunt disponibile pe noul teren achizi╚Ťionat.
Casele vor beneficia de un design interior realizat de arhitec╚Ťii MRS Residence ╚Öi vor fi finisate complet, utiliz├ónd ├«n linii mari aceea╚Öi furnizori de materiale (Karelia, Portadoors, Pinum, Delta Studio, KAI Group, Hansgrohe,Ideal Standard, Vaillant, Salamander)
Grădina va fi complet amenajată cu gazon, pavele, gard de împrejmuire pentru fiecare unitate, pergola pentru parcarea auto.

MODALITATE DE ACHIZIȚIE:

VILE SINGLE: 155.000 euro+ TVA
VILE DUPLEX: 130.000 euro + TVA
ATEN╚ÜIE!┬áPre╚Ťurile men╚Ťionate se vor aplica pentru primele 50 DE UNIT─é╚Üi ╚Öi vor fi revizuite ulterior.

├Än prima faz─â se semneaz─â un contract de rezervare ╚Öi se acord─â un avans de 3.000 de euro, diferen╚Ťa de p├ón─â la minim 20% din pre╚Ťul vilei single sau duplex urm├ónd a fi achitat─â la semnarea antecontractului. Contractul de v├ónzare se semneaz─â la finalizarea construc╚Ťiei, iar plata se poate efectua fie din surse proprii, fie din credit bancar. Termen de execu╚Ťie: 12 luni de la ├«nceperea lucr─ârilor.

Pentru alte informa╚Ťii, v─â st─âm la dispozi╚Ťie la┬á0758 080 000┬ásau la biroul de v├ónz─âri din┬áBd. Republicii, 146-150, Ploie╚Öti┬á(incinta ansamblului MRS Residence SMART.

Distribuie acest articol