Un nou concept MRS – MRS Country

Dată publicare:

Distribuie:

𝐌𝐑𝐒 𝐑𝐞𝐬𝐢𝐝𝐞𝐧𝐜𝐞 𝐂𝐎𝐔𝐍𝐓𝐑𝐘 este un resort de vile dispus pe o suprafață de teren de 125.000 mp ce se va bucura de amenajări peisagistice de excepție. Noul proiect integrează construcțiile de tip duplex și cele single prin edificarea a aproximativ 300 de unități, iar arhitectura locuințelor dispune de elemente neoclasice, ce se remarcă prin stil și comuniunea perfectă cu natura. Proiectul se bazează pe un mix de relaxare și confort, fiind completat de parcuri generoase dotate cu aparate fitness de exterior, pistă de alergare, zone verzi modern amenajate, precum și de o clădire multifuncțională cu spații comerciale ce vor concentra diverse tipuri de servicii. MRS Residence COUNTRY își propune să ofere o experiență la înălțime, completată de o rețea de infrastructură cu alei și străzi amenajate, dar și cu servicii de pază și sistem de monitorizare video, acces restricționat de barieră, sistem cu cartele de acces la intrarea în incintă, astfel încât viitorii clienți vor ști că proprietatea lor este în siguranță. Costuri de administrare: cele individuale (pentru terenul aflat în proprietate, utilități etc) și costuri pentru spațiile comune ce vor fi suportate de către asociația de proprietari, administrarea complexului fiind asigurată de MRS Residence.

Locație: DN 1, Ieșirea spre Brașov, Păulești (lângă benzinăria ETU).
Proiectul este dispus pe o suprafață de teren de 125.000 mp și va cuprinde case de tip single (doar cu parter) și case duplex P+etaj.
Termenul de livrare este de 10 luni+3 luni de grație de la obținerea PUZ-ului.
Proiectul de arhitectură peisagistică urmărește tema resorturilor cu specific american;
Utilitățile (apă, gaze, curent) sunt disponibile pe noul teren achiziționat.
Casele vor beneficia de un design interior realizat de arhitecții MRS Residence și vor fi finisate complet, utilizând în linii mari aceeași furnizori de materiale (Karelia, Portadoors, Pinum, Delta Studio, KAI Group, Hansgrohe,Ideal Standard, Vaillant, Salamander)
Grădina va fi complet amenajată cu gazon, pavele, gard de împrejmuire pentru fiecare unitate, pergola pentru parcarea auto.

MODALITATE DE ACHIZIȚIE:

VILE SINGLE: 155.000 euro+ TVA
VILE DUPLEX: 130.000 euro + TVA
ATENȚIE! Prețurile menționate se vor aplica pentru primele 50 DE UNITĂȚi și vor fi revizuite ulterior.

În prima fază se semnează un contract de rezervare și se acordă un avans de 3.000 de euro, diferența de până la minim 20% din prețul vilei single sau duplex urmând a fi achitată la semnarea antecontractului. Contractul de vânzare se semnează la finalizarea construcției, iar plata se poate efectua fie din surse proprii, fie din credit bancar. Termen de execuție: 12 luni de la începerea lucrărilor.

Pentru alte informații, vă stăm la dispoziție la 0758 080 000 sau la biroul de vânzări din Bd. Republicii, 146-150, Ploiești (incinta ansamblului MRS Residence SMART.