Super concert caritabil pentru Spitalul Copiilor din Ploiesti!

Dată publicare:

Distribuie:

Ploieștiul este puternic! Aproximativ 15.000 de oameni care au contribuit și au plătit bilet la SUPER CONCERTUL CARITABIL au fost aseară prezenți pe Stadionul Ilie Oană! O atmosferă incredibilă, muzică bună și o cauză nobilă care ne-a mobilizat și unit pe toți!
Mulțumim Primăriei Muncipiului Ploiești, prin Dl. Primar Andrei Volosevici, care a sprijinit încă de la inceput acest demers pentru Spitalul de Pediatrie, făcând posibilă realizarea unui eveniment caritabil de excepție în Ploiești, cum nu a mai avut loc în ultimii ani! Mulțumim Clubului Sportiv Muncipal Ploiești, prin director dna. Mirela Limboşeanu și director executiv dl. Lucian Rădulescu.
Mulțumim FC Petrolul Ploiești pentru donarea încasărilor din vânzarea biletelor la ultimul meci jucat pe Stadionul Ilie Oană, cât și pentru mediatizarea acestui eveniment. Datorită vouă, am avut alături mii de suporteri FC Petrolul Ploiești. Sunteți o forță incredibilă în acest oraș!
Mulțumim Observatorul Prahovean pentru o super campanie de promovare pe care ați derulat-o timp de 1 luna jumătate, prin toate resursele voastre, cât și cu sufletul! Mulțumim Fundației Ploiești Capitala Tineretului 2024 și voluntarilor care au vândut mii de bilete pentru concertul caritabil, cutreierând întreg orașul! Mulțumim Stage Media pentru o scenă la care s-a muncit enorm și pentru o sonorizare excelentă!
Mulțumim Inspectoratului de Jandarmi Județean Prahova, Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Prahova, Agenției Naționale Antidrog, Poliției Locale Ploiești și Serviciului de Ambulanță Județean Prahova, fiindcă ne-au sprijinit pe toată perioada concertului caritabil, cât și înainte, prin ședințe permanente și atenție la toate detaliile, astfel încât acest spectacol să fie unul reușit, fără incidente. Mulțumim Alteței Sale, Principele Nicolae al României fiindcă a participat la concertul nostru caritabil.
Mulțumim tuturor colegilor MRS Residence, MRS Construct și Ramatuelle care au facut posibila organizarea unui eveniment de asemenea amploare! Mulțumim tuturor locuitorilor Municipiului Ploiești, precum și tuturor celor care ați fost prezenți aseară pe stadion! Sunteți extraordinari și ne dorim ca la anul să ne strângem într-un număr și mai mare! Mulțumim Alteței Sale, Principele Nicolae al României fiindcă a participat la concertul nostru caritabil.
Toate sumele strânse din biletele vândute la acest concert vor fi donate Fundației Metropolis, care va dubla suma și va construi noua unitate de primiri urgențe și triaj prin programul “Spitale Publice din Bani Privati”! #Codin Maticiuc ești minunat! Pentru o cât mai mare transparență, în scurt timp, vom organiza o conferință de presă în cadrul căreia vom prezenta fizic ordinul de plată prin care suma a fost virată în contul Fundației Metropolis.