SĂPTĂMÂNA PORȚILOR DESCHISE 15-19 Aprilie 2019

Dată publicare:

Distribuie:

În perioada 15-19 aprilie am avut parte de o SĂPTĂMÂNĂ ALTFEL, ne-am deschis porțile și am primit în șantierul nostru aproximativ 1450 de prichindei voinici și voioși, dornici de muncă și de a ne ajuta să avansăm cu lucrările. Clasele/grupele au participat la o lecție interactivă și o incursiune în lumea construcțiilor în SĂPTĂMANA PORȚILOR DESCHISE (15-19 aprilie 2019) , vizitând șantierul MRS Residence SMART din Ploiești, Bd. Republicii, nr. 146-150, Ploiești-Nord (langă Kaufland).

Un tur de aproximativ 45 de minute prin intermediul cărui cei mici au învățat care sunt principalele norme de protecție și siguranța muncii, au fost echipați corespunzător pentru a putea intra în șantier (cu cascuta și vestuta de protecție cu MRS Micuț Inginer) și au descoperit într o manieră amuzantă care sunt etapele construcției ansamblului rezidential:

  • autorizația de construire, teren de 22.000 mp, 7 blocuri și 360 de apartamente, să-pă-tu-răăă:), fundația blocului, parcare subterană, structură de rezistență, compartimentari interioare și exterioare, placă peste etaj, finisaje și u-ti-li-tăți :). Și bineînțeles, fiecare micuț a zidit o cărămidă la temelia celor 7 blocuri.
  •  

Pe parcursul activității, cei mici au câștigat în funcție de răspunsurile lor insigne cu diferite meserii (director, inginer, maistru, dulgher, fierar-betonist, zidar), iar regula nr.1 a fost ca toți colegii să-l susțină pe cel care primește o insignă țipând în cor “MICUȚUL INGINER” sau “MICUȚUL DULGHER” sau “MICUȚUL MAESTRU”- da, da, cu meseria de maistru am intampinat ceva probleme la pronunțare :).
Tururile se sfârșeau prin a ne îndulci, iar cei mici primeau diplomă de MRS MICUȚ INGINER, insignele castigte, caiețel cu activitatea, iar cadrele didactice adeverință de participare.

Dragii nostril Micuți Ingineri, vă mai așteptăm cu drag și la alte proiecte, ne-ați înveselit șantierul, iar cărămizile zidite de voi au fost de mare ajutor, suntem foarte avansați acum în privința graficului de lucrări.

P.S. Cine suntem noi?! Micuții ingineri!!!