“My sweet home party”

Dată publicare:

Distribuie:

A fost un eveniment exclusivist, primul garden party “acasă” pentru foarte mulți dintre invitați, o zi de vară petrecută într-un cadru familiar, alături de proprietarii MRS Residence Ploiești, București, colaboratori, furnizori, parteneri, dar și reprezentanți ale celor mai importante instituții și domenii de activitate din Prahova.
Înconjurați de oameni dragi, am petrecut pe ritmurile band-ului din Verona “IO E MIA SORELLA”, pe melodiile binecunoscute ale lui NICO, iar în deschidere ne-am bucurat de maestrul Zefir Brezeanu. Timp în care invitații noștri s-au delectat cu înghețată thailandeza, fruit bar, cocktail bar, proțap, vin Lacerta și dulcele nelipsit, tortul MRS Residence.

Și așa cum ne-am obișnuit clienții, dar și apropiații MRS Residence, fiecare petrecere o organizăm în jurul unui element de noutate, iar de data aceasta, surpriza a constat în prezentarea restaurantului din cadrul MRS Residence SMART. Designer-ul Adela Pârvu și arhitecta Andreea Beșliu au adus în cadrul “My sweet home party” primele randari ale unui spațiu conceput în ideea de comunitate, de loc unde vecinii să devină prieteni, dar și loc unde rezidenții să poată evada vizual și culinar în zona mediterană. De aceea culorile folosite pentru accente sunt albastru și galben-mare și soare, oglinzile-luciul apei, iar mai departe fațadele de clădire vin să intărească sensul de vecini, de buni prieteni, dar și să se lege de partea culturală-teatru, operă-amplificată de lumini. Sperăm că locația să fie pe placul locatariilor și să devină locul preferat pentru socializare, pentru a lega prietenii și conexiuni, dar și pentru a servi cafeaua într-un ambient călduros.

Și cum unde’s 2 puterea crește, noi am fost și mai mulți cei care am organizat această petrecere. Am avut suport din partea partenerilor noștrii, cărora le mulțumim încă o data pe această cale că s-au alăturat într-un număr atât de mare încă unei nebunii marca MRS Residence, “un garden party” organizat în mijlocul unui șantier.

SIPEX- “furnizor de materiale pentru constructii”, Ceresit, Isover Saint-Gobain, Rigips Saint-Gobain

PERI Romania S.R.L.- Sisteme de cofrare si eșafodaje, servicii si foi cofrante de la o singură sursă.

Toyota by Arena Auto ne-a încântat cu modele exclusiviste din gama Lexus. A fost o prezentare pe măsură brand-ului pe care îl reprezintă!

Mercury Lighting-a realizat minunatul décor din lumini.