În luna iubirii, MARISTAR Residence îți oferă o cină marca Lacul Verde Resort!

Dată publicare:

Distribuie:

Ziua în care semnezi antecontractul pentru un apartament sau duplex MRS Residence este o zi specială, pentru tine și persoana iubită și trebuie celebrată că atare. Gazda perfectă este o locație exclusivistă, pe care probabil mulți dintre voi deja o cunoașteți: Lacul Verde Resort .

Ce este Lacul Verde Resort? Un resort de lux, cu o arhitectură modernistă, poziționat în satul Zahanaua, la 7 km de Ploiești. Vă puteți bucura de împrejurimile verzi și puteți face o plimbare cu barca pe lac. Cu siguranță, o cină luată aici, va fi o experiență de neuitat. Atmosferă este intimă și clasică, servirea este ireproșabilă, iar meniul este pregătit cu minuțiozitate de unul dintre cei mai buni executive chef din țară.

Mecanismul campaniei?

  • În luna iubirii, rezervi un apartament sau duplex la MRS Residence la notar, acorzi avansul minim de 20% impus de dezvoltator.
  • Like&share la pagina de facebook și postarea campaniei și primești un voucher cadou cu o cină pentru tine și persoana iubită.
  • Voucher-ul este valabil în ziua semnării antecontractului. Este necesară o rezervare în prealabil la numărul de telefon: 0755 055 051

Vă așteptăm cu drag, pe facebook și site mrsresidenceploiesti.ro, telefon: 0758.080.000 sau la showroom-ul nostru din Bd. Republicii, nr.146-150, Ploiești (lângă Kaufland Nord).