De sărbători, tu îți achiziționezi casa, iar MRS vacanța în DUBAI!

Dată publicare:

Distribuie:

Și cum veștile bune, circulă repede, sperăm că proprietarii MRS Residence SMART/VILLAGE/VILE PREMIUM au aflat deja! Cât și viitorii nostril clienți!

Clienții doritori să achiziționeze un apartament/duplex și care vor semna un antecontract de vânzare cumpărare pentru un imobil la MRS Residence Ploiești în perioadă 1.12.2018-7.01.2019 vor intra automat în tombola “De sărbători, tu iți achizionezi casa, iar MRS vacanța!”. Și cum proprietarii noștri sunt cei mai importanți, în tombolă vor participă și toți clienții care au achiziționat deja un imobil în cadrul proiectului MRS Residence SMART/VILLAGE/VILE PREMIUM. Pentru că anul acesta, tu îți achiziționezi casă, iar MRS îți pregătește vacanța în DUBAI
Ce trebuie să faci?
Închei o promisiune de vânzare-cumpărare la notar în perioada 1.12.2018-7.01.2019 și acorzi avansul minim de 20% pentru un imobil la MRS Residence SMART (apartament 2/3/4 camere/studio) sau la MRS Residence VILLAGE (duplex), fie deja ești proprietar al unei locuințe din cadrul MRS Residence SMART/VILLAGE/VILE PREMIUM.
Intri automat în extragerea pentru o vacanță de 7 nopți la hotel Tryp By Windham Barsha Heights 4*, mic dejun inclus, transport dus-întors cu compania WIZZAIR și transfer aeroport în perioadă 19-26 ianuarie.
Ești prezent sau ești reprezentat legal de un împuternicit la tragerea la sorți din 9.01.2019, orele 18:00-20:00, locație: MRS Residence SMART Ploiești (Bd. Republicii, nr.146-150, Ploiești-Nord, Jud. Prahova).
Concentrează-te asupra achiziționării locuinței perfecte pentru tine, de planurile tale de vacanță se ocupă anul acesta MRS Residence!
Plajă în Dubai, în mijlocul iernii, nu sună deloc rău, nu-I așa?