Dacă ești în căutarea unei case, va prezentăm soluția MRS Residence.

Dată publicare:

Distribuie:

Cu bucurie vă prezentăm un nou proiect marca Mrs Residence: duplex-uri P+2 E situate într-o zonă privilegiată a orașului, Cartier Albert. Am demarat lucrările de aproximativ o lună, iar stadiul la care am ajuns este de turnare placă.

Vilele beneficiază de un amplasament bun, la 5 minute de stația de autobuz 1D (restaurant E’Stefan) și 5 minute de ieșirea spre DJ, în vecinătatea urmând a fi amenajat și un parc de joacă.

Fiecare casă dispune de intrare separată, loc de parcare, grădină (care în funcție de imobilul ales ajunge până la 200 mp) , suprafețe vitrate mari ce conferă luminozitate și o suprafață utilă de aproximativ 150 mp. Fiind în stadiul de construcție, compartimentarea spațiului util poate fi modificată în funcție de necesitatiile fiecărui client.

Pentru partea de finisaje, am ales sa colaboram cu furnizori de renume:

 

  • Ceramica și grupuri sanitare asigurate de Tempini România, unul dintre cele mai cunoscute branduri din domeniul designului ambiental și arhitectural.
  • Baterii de înaltă calitate pentru duș, cadă, chiuvetă și bideu marca Hansgrohe;
  • Salamander-profile cu 6 camere izolate, ȘL 92, care reprezintă una dintre cele mai avansate tehnologii disponibile în domeniul tâmplăriei PVC.
  • Parchet triplustratificat Karelia pentru o durabilitate și stabilitate mai mare în timp;
  • Ușă de rezistentă intrare Pinum;
  • Uși interioare marca Pinum, reflectă calitatea și stilul produselor Nusco;
  • Centrala Vaillant, produsă în Germania, înglobează cele mai noi tehnologii pentru cel mai bun randament, ceea ce o poziționează drept centrala nr.1 murală din lume că și fiabilitate.

Vă așteptăm cu drag la vizionare pentru a descoperi vilele Mrs Residence.

Alătura-te ansamblului nostru rezidențial!

Mrs Residence