Creditul ipotecar este solutia care deschide usa casei tale!

Dată publicare:

Distribuie:

Pentru creditul ipotecar tu aduci în garanție chiar imobilul pe care-l achiziționezi prin credit, iar pentru creditul imobiliar poti să garantezi și cu un alt imobil decât cel achiziționat prin credit.

Criterii de eligibilitate:

-Vârstă minimă este de 18 ani; vârstă maximă la terminarea contractului de credit ipotecar este de 65 de ani pentru bărbați, 63 de ani pentru femei și 55 de ani pentru navigatori.
-Venitul lunar net minim per aplicație este de 1500 lei. Dacă aplici pentru un credit ipotecar cu un codebitor, venitul minim al fiecărui aplicant trebuie să fie de 750 lei.
-Minim 1 an vechime în muncă și minim 6 luni vechime la actualul angajator, fără întreruperi mai mari de o luna în ultimul an.

Dobândă este formată din marjă fixă a băncii plus indicele de referință ROBOR la 6 luni sau EURIBOR la 6 luni și variază în funcție de evoluția indicelui de referință și a cursului valutar.

Dobânda va fi actualizată și modificată de către bancă trimestrial, în funcție de indicele monetar ROBOR la 6 luni sau EURIBOR la 6 luni în vigoare în ultima zi a trimestrului anterior (31 martie, 30 iunie, 30 septembrie și 31 decembrie) și se aplică începând cu prima zi lucrătoare a noului trimestru.

Acte necesare:

act de identitate pentru ține și pentru co-debitor.
acord ANAF (se primește și se semnează la sediul nostru)
documente din care să rezulte valoarea bunului pentru care se solicită creditul;
documentele de proprietate ale imobilului luat în garanție și care atesta valoarea de piață a imobilului (pre-contract de vânzare-cumpărare, proiect tehnic al lucrării, deviz general de lucrări,  autorizație de construcție)

Dacă ești în căutarea unei locuințe și ai nevoie de finanțare, creditul ipotecar este una din soluțiile ce merită luate în calcul.

Alătura-te ansamblului nostru rezidențial!
Mrs Residence