Responsabilitatea pentru un mediu sănătos ne aparține tuturor!

Dată publicare:

Distribuie:

Responsabilitatea pentru un mediu sănătos ne aparține tuturor!

În vederea insuflării unui sentiment de dragoste şi respect faţă de pădure, dar şi pentru a desluşi din tainele producerii “aurului verde”, atât de necesar tuturor, MRS RESIDENCE, vă invităm să ne fiți parteneri în campania “Arbori pentru viață!“, care se va desfășura în data de 10 decembrie 2022, în intervalul orar 09:00-13:00, în încercarea de a asigura generației următoare un aer mai curat și o climă mai blândă.

Mesajul este unul ce vizează cultul responsabilităţii în timp, dar şi promovarea, în rândul tinerilor, a ideii pentru o viaţă mai sănătoasă, cu un aer curat şi nepoluat.

MRS s-a implicat permanent în creșterea conștientizării rolului major în protecția mediului prin plantarea de copaci şi orice fel de alte plante, dar și educarea tinerei generaţii în acest spirit, prin implicarea ei activă în aceste acţiuni.

Acțiunea de împădurire va avea loc în cadrul ansamblului MRS RESIDENCE COUNTRY, aflat la ieșirea din Ploiești spre Brașov, în apropierea complexului de evenimente Ramatuelle, pe o suprafață de aproximativ 4000 mp unde ne propunem să plantăm 2500 puieți.

Partenerii noștri sunt copii cu vârste cuprinse între 6 și 11 ani, dar și părinții și cadrele didactice.

Știm că viața modernă înseamnă aglomerație, timp puțin și griji multe, dar ne rămâne dorința de a face bine și de a contribui cu ceva la bunul mers al lucrurilor.

Prin aceste plantări vizăm îmbunătățirea aerului, refacerea și ameliorarea calității solului, refacerea echilibrului hidrologic și asigurarea biodiversității.

Astăzi, mai mult decât oricând, fiecare dintre noi trebuie să se implice în acţiuni voluntare menite a proteja mediul înconjurător, a recrea natura în care plantele şi copacii să își regăsească locul binemeritat. Dacă fiecare dintre noi plantează azi un copac, mâine vom respira un aer mai curat, iar natura ne va răsplăti!