1 AN de MRS Residence SMART

Dată publicare:

Distribuie:

În toamna anului trecut anunțam debutul unui proiect care va îndeplini cerințele legale referitoare la execuția lucrărilor de construcție, precum și pe obiective de bun gust.

Așa cum au putut remarca numeroșii vizitatori ai șantierului nostru, se lucrează susținut și deja au început să fie vizibile primele finisaje (tencuieli și ceramică) care indică nivelul calitativ al resortului MRS Residence SMART.

Pentru noi a fost foarte important încă de la început să fim cât mai deschiși, transparenți, să putem fi urmăriți fizic în șantier.

Toate petrecerile organizate și toate celelalte activități de mediatizare au fost desfășurate pentru a aduce cât mai mulți oameni în șantier, care să se convingă singuri de profesionalismul cu care executăm fiecare parte a construcției.

Nimic nu este mai important pentru noi decât respectul pentru clienții noștri și pentru comunitatea în care dezvoltăm proiecte. Pentru dezvoltator, ar fi fost foarte simplu și cu o economie substanțială să le permitem accesul clienților doar la finalizarea apartamentului rezervat și să le prezentăm doar finisajele care sunt la vedere: parchet, ceramică, uși etc. Noi am considerat că este la fel de important să ne asiste și să se asigure că au o structura rezistentă, în care am folosit betoane și fier de calitate, cărămidă Porotherm și hidroizolații profesionale care să împiedice orice infiltratie.

Lucrăm zilele acestea la bazinul de retenție, o lucrare ascunsă în pământ și pe care nimeni nu o va mai sesiza. Numai că în perioadele de precipitații abundente, acest bazin își va face simțită prezența printr-o colectare foarte bună a apelor, care în perioadele secetoase vor fi utilizate pentru întreținerea spațiului verde. Construcția înglobează și rezerva intangibilă pentru incendiu, care va asigura apă necesară rețelei de hidranți exteriori.

Am dat acest exemplu și sunt multe alte lucrări care rămân ascunse, dar care concură la o calitate ridicată a resortului nostru.

Toate acestea sunt posibile mulțumită muncii echipei numeroase de arhitecți, ingineri și personal de execuție.

Ne-am asumat totodată un rol foarte important de informare a oamenilor cu privire la execuția lucrărilor de construcție a ansamblurilor rezidențiale. Așa cum este normal, nu toată lumea a cumpărat sau va cumpăra de la MRS Residence, însă prin numeroasele articole și discuțiile pe care le-am avut cu inginerii noștri, în timpul vizitelor din șantier, am încercat să le atragem atenția asupra a ceea ce achiziționează.

În continuare va așteptăm în vizita cu cât mai mulți prieteni, membri ai familiei sau alte persoane interesate să descopere șantierul nostru și să dobândească cunostiinte practice de la personalul nostru specializat.