loader image

TRATTORIA BY MRS Residence

TRATTORIA
BY MRS Residence
Untitled-1

Aducem pasiunea în proiecte îndrăznețe

Din dorința de a crea un loc de bun gust, unde să te poți întâlni cu prietenii sau să ai o întrevedere de afaceri, vom dezvolta Trattoria by MRS Residence.

Un restaurant în care vei regăsi preparate italienești într-un decor aparte. Vor lipsi cu desăvârșire nunțile și botezurile, în schimb vei putea savura o mâncare delicioasă și un vin adus pe ritmuri de muzică napoletană veche.

Designer-ul Adela Pârvu și arhitect Andreea Beșliu au conceput spațiul în ideea de comunitate, de loc unde vecinii să devină prieteni, dar și unde rezidenții să poată evada vizual și culinar în zona mediterană. De aceea culorile folosite pentru accente sunt albastru și galben-mare și soare, oglinzile-luciul apei, iar mai departe fațadele de clădire vin să intărească sensul de vecini, de buni prieteni, dar și să se lege de partea culturală-teatru, operă-amplificată de lumini.

Vom crea povestea ta, ziua vei fi servit rapid cu preparate gătite la comandă, iar seara vei regăsi atmosfera culturală prin a savura în liniște un pahar de vin într-un ambient de excepție.  

Astfel, cu pasiune și dorință de performanță, continuăm să dezvoltăm proiecte ce au ca misiune confortul tău.

Pășește cu încredere într-o atmosferă de vis!

Pentru rezervări sunați la: 0760.693.883