For the love of
comfort

MRS Residence Country este un resort de vile dispus pe o suprafață de teren de 125.000 mp ce se va bucura de amenajări peisagistice de excepție. Noul proiect integrează construcțiile de tip duplex și cele single prin edificarea a aproximativ 270 de unități, iar arhitectura locuințelor dispune de elemente neoclasice, ce se remarcă prin stil și comuniunea perfectă cu natura. 

Proiectul se bazează pe un mix de relaxare și confort, fiind completat de parcuri generoase dotate cu aparate fitness de exterior, pistă de alergare, zone verzi modern amenajate, precum și de o clădire multifuncțională cu spații comerciale ce vor concentra diverse tipuri de servicii. MRS Residence COUNTRY își propune să ofere o experiență la înălțime, completată de o rețea de infrastructură cu alei și străzi amenajate, dar și cu servicii de pază și sistem de monitorizare video, acces restricționat de barieră, sistem cu cartele de acces la intrarea în incintă, astfel încât viitorii clienți vor ști că proprietatea lor este în siguranță.

Costuri de administrare: cele individuale (pentru terenul aflat în proprietate, utilități etc) și costuri pentru spațiile comune ce vor fi suportate de către asociația de proprietari, administrarea complexului fiind asigurată de MRS Residence.       

MODALITATE DE ACHIZIȚIE: 


VILE SINGLE: 130.000 euro+ TVA 

VILE DUPLEX: 110.000 euro + TVA 

ATENȚIE! Prețurile menționate se vor aplica pentru primele 50 DE UNITĂȚI și vor fi revizuite ulterior.

                              

Schiță VILă SINGLE

Schiță VILă DUPLEX

Caracteristici
TEhnice si finisaje

Galerie