Proiect finanțat de LIBRA BANK. Scrisoare deschisă clienților MRS Residence SMART!

Stimate client/clientă,

Dorim să vă mulțumim pentru încrederea acordată proiectului MRS Residence SMART, pe Bd. Republicii, nr.146-150 din Municipiul Ploiești și să vă asigurăm că vom depune toate diligențele necesare pentru a avea un apartament de calitate, livrat la termenul promis.

Prin intermediul acestei scrisori, dorim să vă aducem la cunoștință informații pe care le considerăm vitale relației noastre dezvoltator-client.

În primul rând, întregul concept a fost gândit prin prisma clientului și a nevoilor acestuia, în sensul de a avea o poziție excelentă și de a încredința  banii de avans unei companii responsabile, conștientă în orice moment de răspunderea gestionarii cu mare grijă a acestora.

Prin intermediul acestei scrisori, dorim să vă aducem la cunoștință informații pe care le considerăm vitale relației noastre dezvoltator-clientAm înțeles și acceptat un control multiplu, impus chiar de noi, pe mai multe planuri, intern și extern firmei noastre, pentru că proiectul să fie așa cum vi-l prezentăm dumneavoastră, ca și client, în momentul Promisiunii de Vânzare-Cumpărare, și totodată să fiți asigurați că banii dumneavoastră vor merge la finalizarea construcției.

O primă temere pe care noi o considerăm cea mai importantă este “Cui încredințează clientul banii de avans?!

Dorim să subliniem faptul că ați făcut o alegere bună!

SC MARISTAR COM S.R.L. nu este o firmă nou înființată, cu ocazia acestui proiect, așa cum procedează foarte mulți dezvoltatori. Este o societate comercială înființată în anul 2007, cu sediul în orașul Titu, Județul Dâmbovița, care activează pe segmente multiple: construcții civile, infrastructură și industrial (pentru mai multe detalii vizitează www.maristar.ro ).

Compania noastră are 115 angajați permanenți și a înregistrat următoarele rezultate contabile:

-2018: 96 207 297 lei/ 20 674 180 euro;

-2017: 76 545 143 lei/ 16 756 450 euro;

-2016: 75 916 009 lei/ 16 904 785 euro;

Lucrările specifice ( montaj fier, turnare beton, cofraje, finisaje etc.) sunt realizate cu parteneri pe care I-am selectat în decursul celor mai bine de 11 ani și care însumează peste 800 de muncitori pe toate șantierele SC MARISTR COM S.R.L.

O altă temere, justificată pe deplin, este cea legată de controlul Antreprenorului General/Dezvoltatorului.

Controlul proiectului MRS Residence SMART se realizează pe două planuri.

Primul este cel intern. Avem o echipă complet de personal TESA formată din ingineri și personal tehnic care sunt zi de zi în șantier și care realizează lucrările conform proiectului. Aceștia sunt monitorizați de Dirigintele de șantier și Responsabilul Tehnic cu Execuția, desemnați conform legii.

Periodic, la anumite faze tehnice dinainte stabilite, Inspectoratul de Stat în Construcții vine și verifică în șantier dacă lucrările sunt conform proiectului.

Al doilea plan, este cel extern, realizat la rândul său în mai multe moduri.

La data de 13.03.2019 a fost semnat contractul de credit cu Libra Bank pentru finanțarea proiectului MRS Residence SMART. Banca, prin reprezentanții săi tehnici verifică periodic lucrările pentru a elibera tranșele de bani aferente creditului, astfel încât dispare o altă mare temere “ARE DEZVOLTATORUL BANI SĂ TERMINE PROIECTUL?“.

Totodată am contractat un serviciu de audit și un consultant tehnic extern care vor monitoriza atent graficul de execuție al lucrărilor.

În acest moment, vă informăm că lucrările se desfășoară conform graficului de execuție, astfel încât nu avem întârzieri.

În speranța că am atins o parte importantă din informații, vă mulțumim și vă așteptăm în șantier, în fiecare sâmbătă, orele 9:00-12:00 pentru a vedea progresele.

Cu deosebită apreciere,

 

Distribuie acest articol