loader image

Mai mult decât un apartament,
o comunitate!

Despre proiectul MRS Residence VILLAGE
  • Localizat într-o zonă în continuă dezvoltare, partea de nord a orașului Ploiești, Cartier Albert, MRS Residence VILLAGE este un proiect dispus pe o suprafață de 40.000 mp, ce se bazează pe un mix inteligent de arhitectură, urbanistică și servicii complementare pentru a oferi un standard înalt celor care locuiesc aici și pentru a da un refresh stilului de viață al rezidenților. Locuințele noastre se pliază perfect pe activitatea omului contemporan activ, care simte nevoia să se înconjoare de liniște, atunci când ajunge acasă, totodată având avantajul de a accesa rapid orice parte a orașului.

  • Ansamblul rezidențial integrează construcțiile de tip duplex și cele 360 de apartamente, prin edificarea a 7 blocuri cu regim de înălțime redus, P+4 etaje și P+5 etaje. Proiectul se bazează pe un mix de relaxare și confort, fiind completat de un parc privat generos pe care îl vom dezvolta în interiorul complexului, dotat cu echipamente de joacă, aparate fitness de exterior, zone verzi modern amenajate, precum și de o clădire multifuncțională cu spații comerciale.

  • MRS Residence își propune să ofere o experiență la înălțime, prin apartamente noi, cu dotări moderne, personalizate cu finisaje de calitate premium, completate de servicii de pază și sistem de monitorizare video, cu acces restricționat de barieră, sistem cu cartele de acces la intrarea în incintă și la intrarea în holurile principale, astfel încât vei ști că proprietatea ta este în siguranță.

  • Fie că dorești să realizezi o investiție sigură, în domeniul imobiliar, prin achiziționarea unei garsoniere sau a unui apartament cu 2 camere, fie că vei alege un apartament cu 3 camere spațios, potrivit cuplurilor moderne sau familiilor tinere, o locuință MRS Residence VILLAGE este cu siguranță o alegere inspirată.

  • Ultima fază a proiectului din Intrarea Hortensiei, Cartier Albert presupune construcția clădirii A6, cu termen de finalizare 30 septembrie 2023 ( +120 zile calendaristice de grație pentru predarea locuinței și încheierea contractului de vânzare – cumparare.

Resortul beneficiază în imediata vecinătate de următoarele puncte de interes:

O rețea completă de
magazine și hypermarket-uri

Cea mai amplă rețea de
restaurante și hoteluri

Sală de fitness, benzinării,
centru stomatologic, școli și grădinițe

Acces facil la Spitalul
Judeţean de Urgenţă Ploieşti

Acces rapid la Centura de
Vest a Ploieștiului

Transport în comun
direct

Caracteristici
TEhnice si finisaje

Proiectul MRS Residence VILLAGE este gândit și realizat cu finisaje de calitate și echipamente performante de la cei mai buni producători. Fie că vei opta pentru un apartament spațios cu grădina la parter, dacă îți dorești să te bucuri de spațiul verde, fie că vei alege un studio sau un apartament la un etaj intermediar sau la înălțime, pentru a profita de cea mai frumoasă priveliște asupra orașului, îți vom pune la dispoziție finisajele necesare pentru a crea un spațiu potrivit stilului tău.

Centrala VAILLANT ecoTEC PRO este alegerea optimă pentru apartamente. Este eficientă, durabilă, compactă și conferă locuinței un confort sporit.

Calitate, design, durabilitate, varietate de decoruri și finisaje.  Apartamentele sunt dotate cu parchet triplustratificat KARELIA, 14 mm grosime, rezistent la trafic rezidențial, cu montaj lipit pentru a conferi stabilitate dimensională sporită și posibilitatea refinisării ulterioare.

Obiectele sanitare sunt asigurate de IDEAL STANDARD, produsele companii italiene fiind recunoscute pentru durabilitate și design atractiv. Estetica în baie este completată de producătorul potrivit -HANSGROHE- robinete și mixere pentru chiuvetă, duș sau cadă.

Soluțiile BTICINO pentru sistemul de automatizare al locuinței, asigură prizele și întrerupătoarele, confort și economia energiei, comunicare și siguranță pentru casă.

Placările, atât în baie cât și în bucătărie, sunt de cele mai multe ori asociate cu un anumit material: ceramica; motivele fiind rezistența la apă, rezistența la zgârieturi, ușor de curățat și versatilitatea. Pentru o amenajare inteligentă a viitoarei locuințe punem la dispoziție o gamă standard cu peste 30 de modele de ceramică marca DELTA STUDIO și KAI GROUP.

PORTA DOORS sunt produse fabricate cu o tehnologie unică pe scara europeană, cu un design modern și funcțional și oferă o gama variată de uși interioare și uși de intrare în apartament.

Dotări standard

Structura de beton, pereții exteriori și interiori de compartimentare din cărămidă Porotherm.

Intrările principale placate cu travertin și granit.

Sticlă ionizată pentru sistemul de închidere al balcoanelor.

Pavaj rezidențial dublu T Elis Pavaje pentru parcare.

Membrană de impermeabilizare MC-Bauchemie.

Sistem de hidroizolație și tavan gipscarton pentru grupurile sanitare.

Ascensor Schindler de 6 pers.

Terasă necirculabila, hidroizolată cu polistiren extrudat și membrană geotextilă.

Selecteaza clădirea și etajul dorit 

și vezi detalii despre apartamente și disponibilități:

Galerie