MARISTAR RESIDENCE SMART

Untitled-1

Oaza de liniște și verde din mijlocul agitației celui mai industrializat oraș

MRS Residence SMART devine orașul din interiorul orașului tău, un ansamblu rezidențial ce se mândrește cu cea mai generoasă zonă verde, 65% din suprafața terenului fiind alocată unei vegetații luxuriante și a unor elemente de decor menite să îmbunătățească calitatea vieții.


O barieră de oxigen, de verde, menită să ofere intimitate, un aer respirabil și un cadru natural pe măsura așteptărilor viitorilor locatari. Un proiect unic, un design moden și futurist, gândit de o echipă completă de arhitecți, consultanți și ingineri specialiști în construcții civile, în cadrul căruia vom edifica 7 clădiri dintre care 6 imobile P+5E retras și o construcție destinată unei game complete de servicii.


Procentul de ocupare al clădirilor este de doar 26%, iar parcarea este preponderent subterană, concentrând 85% din totalul locurilor existente, ceea ce conturează o arhitectură armonizată cu natura. 

Parteneri

MRS RESIDENCE SMART reprezintă angajamentul MARISTAR COM S.R.L. în livrarea celui mai ambițios proiect pe ramură de dezvoltare proiecte rezidențiale, cu amplasament ultracentral, ce reflectă prioritățile sale privind locația, valoarea, calitatea și designul. 
Un proiect impresionant ce se întinde pe o suprafață de 22.000 mp și care beneficiază de o poziționare ultracentrală, fiind situat pe Bulevardul Republicii, Nr.146-150, în inima orașului Ploiești, în zona cu cea mai mare dezvoltare economică din ultimii ani, Cartier Albert. 
MRS Residence SMART devine orașul din interiorul orașului tău, un ansamblu rezidențial ce se mândrește cu o generoasă zonă verde, 65% din suprafața terenului fiind alocată unei vegetații luxuriante și a unor elemente de decor menite să îmbunătățească calitatea vieții. 
Ansamblul este orientat către familie, comunitate, dezvoltarea laturei de socializare și consolidarea networking-ului social, oferind multiple facilități precum: restaurant, beauty salon, after school, farmacie, minimarket, pistă de alergare, teren de sport, spații pentru joacă și zone bogate în vegetație.
MRS Residence SMART a fost gândit pentru a satisfice nevoile tuturor persoanelor care sunt în căutarea unui cămin, fie la început de drum sau cu o familie extinsă, ansambulul fiind constituit din studio-uri, apartamente cu 2, 3 și 4 camere, cât și penthouse-uri cu terase generoase. 
Conceputul ce stă la baza celui mai inovator ansamblu rezidențial al orașului Ploiești presupune îmbinarea armonioasă dintre familie, natură, sport, confort, facilități de socializare, pază și monitorizare video 24/24h, toate în cadrul unui complex pregătit să ofere viitorilor locatari un lifestyle la standarde occidentale.

Detalii lucrare:

  • Locație: Bd. Republicii, nr.146-150, Ploiești, Jud. Prahova;
  • Perioada de execuție: FAZA I ianuarie 2020; FAZA II decembrie 2020;
  • 6 cladiri colective P+5E si 1 cladire multifunctionala P+6E;
  • 360 locuinte (studio, apartamente cu 2/3/4 camere);
  • 450 locuri parcare supraterane si subterane;
  • Suprafața totală proiect: 22.000 mp;
  • Stadiul proiectului: în curs de execuție;

Pentru mai multe informații vizitați pagina MRS Residence SMART

Distribuie acest articol