IMOBIL REZIDENȚIAL EXCLUSIVIST – SISEȘTI 42, BUCUREȘTI

Proiectul beneficiază de infrastructură nouă, zona din jurul șoselei Gheorghe Ionescu Sisești fiind o zonă foarte bine urbanizată, civilizată, liniștită, aerisită, care beneficiază de mult spațiu verde, clădiri cu regim redus de înălțime și, cel mai important, acces facil către DN 1, DN 1A și Centura Bucureștiului.

DETALII LUCRARE:

 

  • Locație: șos. Gheorghe Ionescu Sisești, București;
  • Perioada de execuție: 2017;
  • Stadiul proiectului: finalizat;
  • Vândut integral.
 

Despre construcție

  • Sisești 42 a fost destinat încă din faza de proiectare să confere senzația de casa visurilor! Amplasat într-o zonă extrem de liniștită, departe de tumultul orașului, oaza de verdeață oferită de pădurea Băneasa, priveliștea asupra lacului cu același nume, au un rol nobil: acela de a vă deconecta de la agitația unei zile lungi petrecute la birou!
  • Imobilul dispune de facilitățile necesare dezvoltării unei vieți împlinite, zona beneficiind de acces la transportul în comun (stația autobuzului 205 se află la doar câteva zeci de metri, în timp ce stația de metrou Străulești care urmează sa fie finalizată e la o distanță de aproximativ 2 km, dar la care se va putea ajunge foarte repede cu ajutorul autobuzului 205), dar și acces rapid către centrul comercial Băneasa Shopping City.
  • De asemenea, Sisești 42 beneficiază de infrastructură nouă, zona din jurul șoselei Gheorghe Ionescu Sisești fiind o zonă foarte bine urbanizată, civilizată, liniștită, aerisită, care beneficiază de mult spațiu verde, clădiri cu regim redus de înălțime și, cel mai important, acces facil către DN 1, DN 1A și Centura Bucureștiului.
  • Imobilul este compus din 2 corpuri cu înălțimi diferite și separate prin rost antiseismic 10 cm, cu regim de înălțime S+P+2E/4E/5ER/6ER cu funcțiunea de locuințe colective. Imobilul dispune de un nod central de circulații verticale și distribuție pe orizontală pentru apartamentele de pe nivelul respectiv.

VIITORUL TĂU ÎNCEPE CU NOI, PE SISEȘTI 42!

Apartamentele din cadrul Sisești 42 îndeplinesc toate cerințele locuinței ideale pentru orice familie, cuplu sau persoană care dorește să-și petreacă cele mai importante momente ale zilei într-un tablou absolut spectaculos.

 

Distribuie acest articol