loader image

Mai mult decât un apartament, o comunitate!

Apar GRĂDINILE MRS RESIDENCE.

În Nordul Ploieștiului, pe Strada Alba Iulia, în continuarea dezvoltării rezidențiale denumită MRS Residence SMART, pregătim un proiect de excepție în domeniul construcțiilor rezidențiale din România, MRS RESIDENCE GRĂDINILE, o adevărată grădină botanică.

Ne uităm către bunele practici din țările nordice și încercăm să aducem în România tot mai mult conceptul de wellbeing în dezvoltări rezidențiale. Astfel, noul ansamblu rezidențial va fi construit pe un teren în suprafață de 64.800 mp, iar majoritatea locurilor de parcare vor fi subterane. Având o suprafață de peste 42.000 de mp, va fi una dintre cele mai mari parcări subterane de tip rezidențial din țară.

Mai multe spații verzi, o suprafață imensă unde nu vor avea acces mașinile.

Noul cartier va fi construit pe un teren în suprafață de 64.800 mp și va fi deservit inclusiv de o rețea subterană de străzi. Soluția folosită va transforma perimetrul de la suprafață al cartierului într-o uriașă grădină botanică, populată cu specii diversificate de copaci și plante, precum ligustrum vulgare, paulownia, salcie japoneză, iarbă albastră.

Astfel, aproximativ 50.000 de mp, adică 85% din suprafața terenului aferent proiectului sunt destinați construcției blocurilor, aleilor pietonale și spațiilor verzi luxuriante, viitorul cartier devenind un plămân verde unic în Ploiești.

Pentru că cele mai multe locuri de parcare sunt subterane, la suprafață vor fi în special alei pietonale, fântâni ambientale, parcuri, grădini, ghivece imense cu bănci, 2 locuri de joacă și spații de relaxare. Asta înseamnă că cei mai mici locatari se vor plimba și juca în deplină siguranță în incinta cartierului, fiind eliminat practic pericolul unor accidente provocate de mașini.

Viitorul plămân verde al orașului Ploiești.

MRS Residence GRĂDINILE este cea mai mare provocare a companiei noastre până în prezent pe segmentul construcțiilor civile, în care primordial este pus accentul pe calitatea vieții viitorilor locatari: spațiile verzi, zonele de promenadă, locurile de joacă pentru copii, un râu cu lungimea totală de 250 de metri ce va traversa întreg complexul. Prin anvergura și unicitatea proiectului, ne propunem să redesenăm modul de abordare al viitoarelor cartiere ale orașului Ploiești.

Dotări ecologice și SMART

Într-o perioadă în care tehnologia ne schimbă modul în care ne arată viețile, casele și ce se află în jurul nostru, conceptul de SMART City este pe buzele tuturor. Unul dintre obiectivele noului proiect este acela de a deveni un smart city, astfel ne propunem ca zonele de socializare să fie dotate cu bănci cu încărcare electrică pentru mobile, stâlpi de iluminat dotați cu tehnologie led de ultimă generaţie, panouri solare pentru spațiile comune, precum și un număr de parcări cu sistem de încărcare pentru mașinile electrice.

Mulți dintre dumneavoastră ne-ați întrebat:

"Mai aveți apartamente disponibile la Nord?"

Avem. Am lansat noul proiect MRS RESIDENCE GRĂDINILE!

Din dorința de a răspunde nenumăratelor solicitări primite din partea clienților pentru a achiziționa un apartament în zona de Nord a orașului, am investit într-un teren care este de 3 ori mai mare ca și suprafață în comparație cu MRS Residence SMART și am ales să continuăm dezvoltarea rezidențială din această zonă a Ploieștiului.

Locuințele sunt compartimentate eficient și variat, astfel încât clienții să poată identifica cel puțin o variantă pe placul lor. Ansamblul rezidențial dispune de garsoniere, apartamente cu 2 camere, 3 camere și 4 camere, decomandate, open space, cât și cu bucătărie închisă.

Complexul rezidențial se va dezvolta etapizat, iar prima fază implică construcția a 3 imobile: DALIA ( P+2 etaje) , IRIS (P+3 etaje) și LAVANDA (P+8 etaje).

Dotari standard apartamente:

Pentru a îndeplini așteptările clienților privind calitatea și designul modern și pentru a pătrunde în fiecare locuință, Arh. Andreea Beșliu pune la dispoziție 3 proiecte de amenajare interioară în ceea ce privește finisajele, cu o varietate de plăci ceramice și de parchet laminat.
Uși intrare de rezistență, siguranță și liniște prin nivelul de izolare fonică;
Uși interioare clasice, elegante și versatile ce îmbină armonios frumusețea naturală a lemnului cu eleganța și designul modern, într-un singur produs menit să vă înfrumusețeze căminul.

Pachete complete cu obiecte sanitare si baterii pentru grupurile sanitare;

Sticlă fumurie securizată este soluția aleasă pentru balustrada balcoanelor.
Instalație de încălzire prin pardoseală echipată cu termostate zonale.
Kitul cu montajul unui aparat de aer condiționat tip split de perete, țeavă de cupru izolată, cablu electric, furtun de drenaj, set suporți pentru susținerea unității exterioare de aer condiționat;
Calitatea ferestrelor este asigurată de tâmplărie cu profil 5 camere și geam termoizolant cu trei sticle;
Centrală de apartament Vaillant ecoTEC pure, soluţia modernă de încălzire şi apă caldă menajeră: calitate înaltă, tehnologie de ultimă generaţie şi robusteţe bazată pe tehnica condensării.
Porotherm 11.5 NF bloc ceramic cu Nut și Feder pentru execuția pereților nestructurali de închidere și compartimentare din zidărie, cu protecție împotriva penetrării apei.

MRS Residence Grădinile