loader image

Concert caritabil

Concert Caritabil - Pentru Spitalul Copiilor Ploiești

Taxi, Vunk, Direcția 5, Raluka, Nico, Elena Gheorghe

Prezintă: Mihai Morar, Daniel Buzdugan și DJ TAZZ

Stadionul Ilie Oană

16 iunie 2023

Acces: 16:00 - 18:00

00
Zile
00
Ore
00
Minute
00
Secunde

Descoperă artiștii

VUNK
VUNK
TAXI
TAXI
RALUKA
RALUKA
NICO
NICO
ELENA GHEORGHE
ELENA GHEORGHE
DIRECȚIA 5
DIRECȚIA 5

#HaiLaConcert

Vino La Concert și Construim Împreună Spitalul De Copii

Organizatorul oficial, MRS Residence, în parteneriat cu Fundația Metropolis și Codin Maticiuc, vă invită pe data de 16 iunie 2023, ora 18:00, la stadionul Ilie Oana din Ploiești să participați la un SUPER Concert Caritabil. 

Fondurile strânse din vânzarea biletelor la concertul caritabil vor fi dublate de Fundația Metropolis, fondată de Codin Maticiuc, în cadrul campaniei “Spitale publice din bani privați”.

#HaiLaConcert

Povestea Evenimentului

Strângem bani pentru a face o schimabre în comunitatea noastră, o schimbare de care au nevoie copii noștri! Săptămânal peste 880 de copii și părinții acestora ajung la triajul spitalului, fiind singurul spital de pediatrie la nivel regional. Spitalul copiilor din Ploiești are nevoie de un nou centru de primiri urgențe și triaj.

Actualul spațiu, un hol lat de doi metri, este subdimensionat și nu corespunde necesităților actuale, în condițiile în care aici ajung peste 40.000 de copii anual, din Prahova și județele alăturate.

Anca Miu (managerul unității): “Renovarea Centrului de Primiri Urgențe vine în sprijinul dorinței mele și a întregului personal de a asigura condiții optime pentru desfășurarea actului medical de calitate, de a asigura un mediu prietenos și sigur pentru pacienții speriați, de a crea o legătură strânsă între medic și pacient, de încredere și colaborare”.

Ceea ce face acest concert diferit de oricare altul este speranța noastră că va fi susținut de întreaga comunitate și că vom contribui cu toți la dezvoltarea sănătoasă și armonioasă a copiilor noștri.

Raluka
"Împreună putem ajuta la construcția unui nou centru de primiri urgențe la Spitalul de Pediatrie din Ploiești! Cumpără un bilet și astfel contribuii la sănătatea copiilor noștri!"
Raluka
Directia 5
“Împreună putem ajută la construcția unui nou centru de primiri urgențe! Vă așteptăm pe 16 iunie în Ploiești la Stadionul Ilei Oana! Ne vedem la concert!”
Direcția 5

#HaiLaConcert

Împreună renovăm centrul de primiri urgențe al Spitalului Copiilor din Ploiești!
Banii strânși din vânzarea biletelor vor fi dublati de către Fundația Metropolis, reprezentată de Codin Maticiuc, și donați pentru renovarea centrului de primiri urgențe! Oferă o șansă copiilor noștri care ajung zilnic la triajul spitalului achiziționând bilete la SUPER Concert Caritabil!

Organizatori

Parteneri

capitala ploiesti
FC ploiesti
metropolis
MRS construct
observatorul
primaria
spitale
stage media

Media

Click on the button to load the content from www.zeemaps.com.

Load content

Bilete disponibile

pe Entertix

#HaiLaConcert

Comunicat de presă

Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Șerban Cantacuzino” al Județului Prahova