APARTAMENTE VILLAGE

Mai mult decât un apartament,
o comunitate!

 Poziționare excelentă.

MRS Residence VILLAGE, un ansamblu rezidențial ce se desfășoară pe o suprafață de teren de 40.000 mp, integrează perfect duplex-urile și locuințele de tip apartament prin construcții cu regim de înălțime redus, 7 blocuri P+4 etaje R. Situat în Cartier Albert, Strada Hortensiei, într-o zonă în plină expansiune și construcție, ansamblul rezidențial poate fi accesat prin Drumul Județean 102 cât și Bulevardul Republicii.

Incă un pas în construirea unei comunități tinere.

MRS Residence VILLAGE implementează ideea unei conviețuiri plăcute și își propune să ofere comunității sale toate elementele necesare pentru ca fiecare locuitor să-și poate realiza programul zilnic în cadrul ansamblului, în proximitatea locuinței.

Healthy mind în a healthy body.

Având o suprafață desfășurată generoasă, acest complex împletește spațiile verzi pe care fiecare locuitor și le dorește cu zone de angrement diversificate.

Proiectul cuprinde o pisicina cu circuit închis, proprietarii având drept de folosință exclusivă și care va putea fi accesată pe tot parcursul anului.

Asumat prin Planul de Urbanism Zonal, ansamblul va beneficia de un parc generos de aproximativ 2500 mp, pentru o plimbare împreună cu familia sau pentru a alerga în fiecare seară, un spațiu pentru sport, relaxare și aer curat.

Facilități complex

Pentru siguranța și intimitatea comunității, noul ansamblu va beneficia de un serviciu eficient de pază 24/24h, 7/7 zile, accesul fiind restricționat prin intermediul unei bariere și a unei cartele de acces.

Plan de dezvoltare

Faza I a resortului cuprinde 12 case de tip duplex, a II-a fază presupune dezvoltarea a 2 imobile cu regim de înălțime redus, parter+4 etaje (ultimul etaj retras), în cadrul cărora se regăsesc preponderant studio-uri și apartamente cu 2 camere. Faza a III-a și a IV-a implică construcția următoarelor 5 imobile P+4R.

Locurile de parcare nu mai reprezintă o problema! Ansamblul residential beneficiază de locuri de parcare suficiente, dispuse suprateran, la prețul de 2.000 eur (TVA 19% inclus).

Achizitionati in fază de proiect/constructie?

Avansul minim este de 20% pentru a rezerva un studio/apartament în cadrul proiectului MRS Residence Village, prețul apartamentului fiind cel de listă.

 În cazul unui avans mai mare, în fază de construcție, se aplică următoarea grilă de discount:

Avans 50%, 60%, 70%, 80%, 90%, 100% -discount 3%, 4%, 5%, 6%, 7%, 8%

Resortul beneficiază în imediata vecinătate de următoarele puncte de interes:

O rețea completă de
magazine și hypermarket-uri

Cea mai amplă rețea de
restaurante și hoteluri

Sală de fitness, benzinării,
centru stomatologic, școli și grădinițe

Acces facil la Spitalul
Judeţean de Urgenţă Ploieşti

Acces rapid la Centura de
Vest a Ploieștiului

Transport în comun
direct

Caracteristici
TEhnice si finisaje

Locuinta MRS Residence sau a custom made home”, viitori proprietari având posibilitatea de a personaliza apartamentul și de a interveni cu modificări pe parcursul etapelor de construcție. Imobilul este predat complet finisat, materialele selectate fiind de o calitate premium, ceea ce oferă un plus confort pe termen lung.

Tablou electric Schrack cu echipare Schneider Electric – Franța

Ventilații mecanizate în băi, cu senzor de prezență

Radiatoare oțel

Parchet triplustratificat Karelia 14 mm destinat traficului intens, asigură durabilitate și sustenabilitate;

Uși de interior celulare și de rezistență intrare în apartament;

Obiecte sanitare standard (cadă/cabină duș/rigolă, vas wc încorporat și chiuvetă);

Baterii sanitare marca Grohe, cel mai important furnizor mondial de accesorii sanitare;

Vopsea acrilică standard;

1 lift Schindler pentru fiecare imobil P+4R;

Aparataje Legrand 

Centrală termică Vaillant ecoTec PURE VUW 236/7-2 24 kW

Ferestre Salamander Streamline, cu 5 camere de izolare, culoare antracit pentru un efect de spațialitate și luminozitate.

Ceramică portelanata Delta Studio sau Keros Bulgaria (o gama variată de nuanțe și dimensiuni);

Compartimentări interioare realizate din cărămidă Porotherm 15 N+F, bloc ceramic cu nut și feder destinat execuției pereților nestructurali de compartimentare din zidărie cu protecție împotriva penetrării apei. 

Prize și întrerupătoare

Pentru a asigura optimizarea costurilor, fiecare apartament beneficiază de contorizare individuală a apei, energiei electrice și gazelor naturale.

Selecteaza clădirea și etajul dorit 

și vezi detalii despre apartamente și disponibilități:

Galerie