1080x1080_MRS_2-v2-min

Un nou concept MRS – MRS Country

𝐌𝐑𝐒 𝐑𝐞𝐬𝐢𝐝𝐞𝐧𝐜𝐞 𝐂𝐎𝐔𝐍𝐓𝐑𝐘 este un resort de vile dispus pe o suprafață de teren de 125.000 mp ce se va bucura de amenajări peisagistice de excepție. Noul proiect ntegrează constructiile de tip duplex și cele single prin edificarea a aproximativ 300 de unitati, iar arhitectura locuințelor dispune de elemente neoclasice, ce se remarcă prin stil și comuniunea perfectă cu natură. Proiectul se bazeaza pe un mix de relaxare si confort, fiind completat de parcuri generoase dotate cu aparate fitness de exterior, pista de alergare, zone verzi modern amenajate, precum si de o cladire multifunctionala cu spatii comerciale ce vor concentra diverse tipuri de servicii. MRS Residence COUNTRY isi propune sa ofere o experienta la inaltime, completata de o retea de infrastructura cu alei si strazi amenajate, dar si cu servicii de paza si sistem de monitorizare video, acces restrictionat de bariera, sistem cu cartele de acces la intrarea in incinta, astfel incat viitorii clienti vor sti ca proprietatea lor este in siguranta. Costuri de administrare: cele individuale (pentru terenul aflat in proprietate, utilitati etc) si costuri pentru spatiile comune ce vor fi suportate de catre asociatia de proprietari, administrarea complexului fiind asigurata de MRS Residence.

Locatie: DN 1, Iesirea spre Brasov, Paulesti (langa benzinaria ETU).
Proiectul este dispus pe o suprafata de teren de 125.000 mp si va cuprinde case de tip single (doar cu parter) si case duplex P+etaj.
Termenul de livrare este de 10 luni+3 luni de gratie de la obtinerea PUZ-ului.
Proiectul de arhitectura peisagistica urmărește tema resorturilor cu specific american;
Utilitatile (apa, gaze, curent) sunt disponibile pe noul teren achizitionat.
Casele vor beneficia de un design interior realizat de arhitectii MRS Residence si vor fi finisate complet, utilizand in linii mari aceeași furnizori de materiale (Karelia, Portadoors, Pinum, Delta Studio, KAI Group, Hansgrohe,Ideal Standard, Vaillant, Salamander)
Gradina va fi complet amenajata cu gazon, pavele, gard de imprejmuire pentru fiecare unitate, pergola pentru parcarea auto.

MODALITATE DE ACHIZITIE:

VILE SINGLE: 130.000 euro+ TVA
VILE DUPLEX: 110.000 euro + TVA
ATENTIE! Preturile mentionate se vor aplica pentru primele 50 DE UNITATI si vor fi revizuite ulterior.

In prima faza se semneaza un contract de rezervare si se acorda un avans de 3.000 de euro, diferenta de pana la minim 20% din pretul vilei single sau duplex urmand a fi achitata la semnarea antecontractului. Contractul de vanzare se semneaza la finalizarea constructiei, iar plata se poate efectua fie din surse proprii, fie din credit bancar. Termen de executie: 12 luni de la inceperea lucrarilor.

Pentru alte informatii, va stam la dispozitie la 0758 080 000 sau la biroul de vanzari din Bd. Republicii, 146-150, Ploiesti (incinta ansamblului MRS Residence SMART.

Distribuie acest articol

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email