Ajută și tu Spitalul Judetean de Urgențe Ploiești

MRS Residence face demersuri pentru ca toate gândurile noastre bune să se transforme în fapte și faptele să conteze pentru cadrele medicale și unitățile spitalicești unde se dă adevărata lupta cu virusul COVID-9.
Zona de triere din cadrul Spitalului Judetean de Urgențe Ploiești a fost suplimentată cu două containere, ce urmează a fi utiliate cu echipamentele necesare procesului de triere. De asemenea, sprijinim Spitalul Orasenesc Sinaia cu un container pentru organizarea unui punct izolator necesar pacienților suspecți de coronavirus.
În zilele următoare vom achiziționa echipamentele necesare pentru protecția personalului medical.
Am încurajat toți proprietarii MRS Residence și nu numai, să ajute în măsură posibilităților Spitalul Județean de Urgențe Ploiești și le mulțumim tuturor pe această cale, fiindcă întotdeauna răspund prompt intiativelor noastre și ne oferă suport.
În semn de recunoștiință pentru faptul că se expun și sunt la datorie pentru noi, în parteneriat cu Trattoria by MRS Residence, am vizitat Spitalul Judetean de Urgente Ploiesti si Spitalul de Boli Infectioase Ploiesti si le-am oferit cadrelor medicale o surpriză dulce, care speram sa le aduca un zambet pe buze in aceste momente tensionate.

DONEAZA SI TU in contul Spitalului Judetean de Urgente Ploiesti:

RO16TREZ52121F370100XXXX – CONT TREZORERIE PLOIESTI.

Distribuie acest articol