vizual BLACK FRIDAY

Campanie inedită, de Black Friday, la MRS Residence SMART!

Black Friday 2019 a trecut deja, iar MRS Residence a sarbatorit printr-un discount de 5.000 eur! Toti cei care au rezervat pe #15noiembrie un apartament, au fost privilegiati să achiziționeze un imobil cu o reducere #pebune din prețul de lista!

Promoție Black Friday 2019. Cei care au încheiat pe 15 noiembrie un antecontract de vânzare-cumpărare la notar pentru un imobil de tip studio, cu 2, 3 sau 4 camere, au beneficiat de un discount garantat în valoare de 5.000 de euro (TVA inclus) din pretul de lista al apartamentului. Reducerea s-a aplicat doar in cazul imobilelor situate la PARTER, în cadrul clădirilor C1, C2, C3, C4 ale ansamblului rezidențial.

Pentru a beneficia de această promoție, promitentii cumparatori au achitat in mod obligatoriu avansul minim de 20% perceput de Dezvoltator, care este și organizatorul campaniei.

A fost un Black 🖤Friday cu ~Happy End~ Felicităm clienții pentru super deal-ul încheiat și oferim scuze domnului Notar David fiindcă i-am blocat toată ziua cu cele 12 antecontracte semnate pentru MRS Residence SMART 

Distribuie acest articol

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email