Anul nou ne intampina cu vesti bune: AUTORIZATIA DE CONSTRUIRE!

Inceputul anului ne intampina cu vesti bune si rezultate pe masura asteptarilor. Suntem bucurosi sa va anuntam ca Primaria Muncipiului Ploiesti a emis  autorizatia de construire pentru organizarea de santier a proiectului MRS Residence SMART.

Cel ma asteptat proiect rezidential din Ploiesti va beneficia in scurt timp de un nou showroom pe Bd. Republicii, nr.146-150 (langa Kaufland Nord) si un rebranding pentru a intampina viitori clienti/proprietari asa cum se cuvine

Ce reprezinta MRS Residence SMART.

Un proiect rezidential ce se întinde pe o suprafață de 22.000 mp și care beneficiază de o poziționare ultracentrală, fiind situat pe Bulevardul Republicii, Nr.146-150, în inima orașului Ploiești, în zona cu cea mai mare dezvoltare economică din ultimii ani, Cartier Albert. MRS Residence SMART reprezintă angajamentul MARISTAR COM S.R.L. în livrarea celui mai ambițios proiect pe ramură de dezvoltare proiecte rezidențiale, cu amplasament ultracentral, ce reflectă prioritățile sale privind locația, valoarea, calitatea și designul.

MRS Residence SMART a fost gândit pentru a satisfice nevoile tuturor persoanelor care sunt în căutarea unui cămin, fie la început de drum sau cu o familie extinsă, ansambulul fiind constituit din 360 imobile: studio-uri, apartamente cu 2,3 și 4 camere, cât și penthouse-uri cu terase generoase.
Conceputul ce stă la baza celui mai inovator ansamblu rezidențial al orașului Ploiești presupune îmbinarea armonioasă dintre familie, natură, sport, confort, facilități de socializare, pază și monitorizare video 24/24h toate în cadrul unui complex pregătit să ofere viitorilor locatari un lifestyle la standarde occidentale.

Dacă ești în căutarea unei locuințe și a unei noi comunități, MRS Residence Smart vine în întâmpinarea nevoilor tale. Pornim de la ideea de a realiza o casă pentru propria familie și scopul principal este acela de a oferi rezidenților noștrii cea mai bună experienta posibilă cu fiecare apartament în parte.

Distribuie acest articol